|

L’Hemisfèric estrena a l’octubre la pel·lícula IMAX ‘Volcans’

Volcanes - IMAX

L’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències incorpora a partir de l’1 d’octubre la pel·lícula IMAX ‘Volcans’ en la seua programació. En este documental es recorre la història de la Terra a través d’un dels espectacles més impressionants de la Naturalesa, el volcà. D’esta manera es reunixen imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia, del llac de lava a Vanuatu fins als estanys àcids i guèisers a Etiòpia.

‘Volcans’ explora la contribució dels volcans més espectaculars del món en la formació dels hàbitats terrestres i explica com continuen influint en l’actualitat.

Esta producció té la participació del fotògraf de ‘National Geographic’ Carsten Peter. En ella es poden observar els efectes que tenen els volcans sobre les poblacions, passades i presents.

Sensacions IMAX en ‘Volcans’

Per ser una producció IMAX, en ‘Volcans’  els espectadors i espectadores  de l’Hemisfèric podran esquivar les roques a la vora d’un volcà actiu a Indonèsia, descendir a un llac de lava a Vanuatu i visitar increïbles estanys àcids, guèisers i camps de depòsits minerals a Etiòpia. A més, podran viatjar per tot el món per a vore la ciutat fantasma arqueològica de Pompeia, els respiradors hidrotermals en el fons de l’oceà i observar en primera persona els devastadors efectes de l’erupció de Kilauea a Hawaii en 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts