Skip to content
Oci

Les piscines municipals estan obertes

12/08/2020
Pilar Bernabé - piscina municipal
Comarca: València

Prenent totes les mesures de seguretat sanitàries, l’Ajuntament de València manté fins a set piscines municipals obertes al públic. En paraules de la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, «Les piscines municipals obertes perquè la ciutadania puga gaudir del bany a l’aire lliure i estan preparades amb tots els protocols de seguretat per previndre l’expansió del coronavirus».

Estes declaracions les va fer este passat dimarts en la seua visita a la Piscina de Natzaret, i tot seguit a la de Benicalap. Estes piscines oferixen enguany servici de bany a l’aire lliure.

La regidora va explicar que les piscines estan obertes «amb normes i horaris d’ús restringits per seguretat davant la pandèmia del coronovarius»

Les piscines municipals obertes

Les piscines municipals que estan obertes són les del Parc de l’Oest, El Palmar, Benimaclet, Castellar-L’Oliveral, Natzaret, Benicalap i L’Hípica.

Mesures de seguretat

Com hem dit s’han establit mesures de seguretat sanitàries. D’esta manera en l’entrada i l’eixida s’ha de seguir el circuit o recorregut preestablit.

A més, és obligatori l’ús de màscara en els desplaçaments dins de la instal·lació (si no és possible mantindre la distància de seguretat).

 

Print Friendly, PDF & Email