Skip to content
Oci

Les Escape Rooms de ‘Juego de tronos’ arriben a Saler

17/10/2019
Juego de Tronos, el reto
Comarca: València

De la mà de Vodafone i HBO España arriba al Centre Comercial Saler l’experiència ‘Juego de Tronos, el Reto’ del 18 al 27 d’octubre.

Es tracta de tres ‘escape rooms’ ambientades en la coneguda sèrie televisiva. Els participants podran, a més, fotografiar-se amb algun dels objectes més icònics de la història, com el Trono de Hierro oficial o una rèplica a escala del drac Drogo.

‘Juego de Tronos, El Reto’, està situat en la primera planta d’este centre comercial. És una activitad gratuïta i estarà composta per diverses zones.

Objectes icònics

En un d’estos espais es pot visitar una exposició amb vitrines que contenen alguns dels objectes més icònics d’esta sèrie.

Escape Rooms

Una de les opcions més atractives són les tres sales de Escape Rooms. Ací les persones participants posaran a prova les seues habilitats i coneixements sobre esta producció televisiva..

Fotografiar-se

I per a acabar es poden fer fotos amb una rèplica real del Trono de Hierro i amb Drogo, el més imponent dels dracs de Daenerys. I a més, els participants també podran aconseguir regals ambientats en la trama que els permetran recordar l’experiència.

Horaris:

Esta activitat estarà oberta de dilluns a divendres, entre les 17.00 i les 21.00 hores, i els dissabtes i diumenges, de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, del 18 al 27 d’octubre.

Les Escape Rooms

Els qui s’anime a participar en les tres Escape Rooms preparades en  ‘Juego de Tronos, El Reto’ en Saler, hauran de fer front, en solament 10 minuts i en grups de 4 a 6 persones, diversos reptes com robar, per ordre de la reina, un llibre de les estances de Cersei, un dels seus potencials rivals en Desembarco del rey; ajudar a Daenerys a completar el mapa del centre de la sala de reunions de Rocadragón per a tancar els plans de conquesta de Ponent, o endinsara en el bosc dels Déus a la recerca de la daga d’Acer per a entregar-li-la a Arya.

Una nova oferta d’oci en Saler

La Gerent del Centre Comercial Saler, Isabel Picazo, va indicar que “A través d’experiències com estes, pretenem consolidar l’oferta lúdica del centre comercial, i encaminar les compres cap a un format més experiencial alineats amb els actuals gustos dels consumidors”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.