Laura Sánchez guanyà el concurs ‘Duel de veus’ d’À Punt

Laura Sánchez - Duel de veus

La cantant Laura Sánchez Delgado guanyà el concurs d’À Punt dedicat al descobriment de nous talent i la millor veu de la Comunitat Valenciana ‘Duel de veus’ dissabte passat.

La de Elda enamorà a un jurat que caigué rendit davant la seua força a l’escenari. Laura mostrà múltiples matisos en cadascuna de les seues intervencions. Després de dos mesos d’emocions i de bones interpretacions, este concurs posà el punt i final a la seua primera edició.

Una victòria de Laura que guanyà en el duel final a Guillem ‘Mayo’, una de les millors veus d’esta edició de ‘Duel de veus’. De fet va ser difícil per al jurat decidir qui guanyava cada duel, inclosa la final.

Laura guanyà un ‘Duel de veus’ que  arribà als 250.000 espectadors

En este últim programa es deixà la dinàmica dels dos equips (blau i taronja) per a ser una ‘batalla’ entre tots. En el programa anterior es decidiren els duels (Flavio va ser la mà innocent que trià les boles que anaven emparellant als concursants i formant els duels i l’ordre d’actuació).

Cada duel deixava un concursant expulsat/ada del concurs. Així, Laura cantnà grans temes com ara At last! d’Etta James; Simply the best de Tina Turner; What about us de Pink; i Show must go on de Queen. Precisament, Laura es deixà este últim tema de Queen per si passava a la final i enfrontava al seu amic Mayo que també cantaria una cançó del mateix grup.

Al remat, Laura va convèncer el jurat i es proclamà guanyadora absoluta d’esta primera edició de ‘Duels de veus’, un programa que ha mostrat una televisió de qualitat i on la música tant de les veus concursants com de la banda van ser en directe.

Tretze setmanes d’un format d’À Punt que va atraure l’atenció del públic valencià i que en esta final va arribar als 250.000 espectadors, tenint una mitjana de 101.000 espectadors  i un 6’4% de quota de pantalla.

En la final el convidat especial va ser el cantant David de María, qui va fer una actuació. També cantaren al escenari del programa les components del jurat Samantha (acompanyat pels ex-concursants) i Sole Giménez.

Finalment, esta final de Duels de veus que guanyà Laura Sánchez va ser el segon trending tòpic a Espanya a Twitter. Tots els programes poden vore’s a la carta al lloc web https://www.apuntmedia.es/

Concursants de Duel de veus

Estos son els i les concursants que han participat en la primera edició d’este programa de Duel de veus.

Equip taronja

En la final: Guillem, Alicia, Laura

Anteriors: Ray, Blanca, Pablo, Ryma, Carlos

Equip blau

En la final: Lucía, Eduardo, Andrea

Anteriors: Domingo, Nacho, Celia, Luis, Antonio, Lidia

Print Friendly, PDF & Email