La Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC) presenta ‘La Ciutat dels Majors’

25/11/2022

La Ciutat dels Majors

La Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC) ha presentat un programa especial de visites de grups de persones de la Tercera Edat, ‘La Ciutat dels Majors’, vinculats a centres municipals de gent gran i al desenvolupament d'activitats d'envelliment actiu de la mà dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana que desitgen sumar-se a esta iniciativa.

Estes visites al cine de l’Hemisfèric o al Museu de les Ciències podran vore’s completades amb un recorregut guiat pel Palau de la Generalitat. Tot això és gràcies a la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Esta iniciativa de la Ciutat de les Arts i les Ciències té com a objectiu facilitar l'accés a la cultura i la ciència de les persones grans que participen a centres o activitats relacionades amb l'envelliment actiu, a través dels continguts expositius i projeccions de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Este programa també vol corregir els casos en els quals este sector poblacional se sent allunyat o exclòs de les àrees d’investigació, tecnologia o ciència.

Per este motiu es crea esta activitat, per a acostar estos aspectes molt comuns en la nostra societat actual a estes persones de major edat, que busquen activitats d'envelliment actiu canalitzades a través dels seus respectius ajuntaments.

Tarifes especials per a ‘La Ciutat dels Majors’

La Ciutat de les Arts i les Ciències (CAC) oferix un preu especial per a este programa de la 'Ciutat dels Majors' de 4,7 euros per a l’Hemisfèric o el Museu de les Ciències. Com hem dit, esta visita es pot completar amb una visita guiada i gratuïta al Palau de la Generalitat, pel 600 aniversari del seu edifici.

Per a poder participar en este programa s’ha d’escriure a relacionesinstitucionales@cac.es o telefonar al 961975544

 

Go up