Skip to content
Oci

IV Aniversari del Teatre El Musical

12/11/2019
IV Aniversari Teatre El Musical (TEM)
Comarca: València

El Teatre El Musical (TEM) celebrà el passat 9 de novembre el seu IV Aniversari. Tot un dia ple d’activitats on es va poder vore de matí el teatre de carrer, a càrrec de la companyia castellonenca Visitants. Allí actuà Vicente Arlandis, qui col·labora habitualment amb este centre i Mario Montoya, artista, docent i coordinador dels tallers d’especialització Diàleg Obert del propi TEM.

Mira la notícia de manera gratuïta en el nostre portal TeatresValencia.com en este ENLACE

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.