Homenatge a Nino Bravo de la Banda Simfònica Municipal de València

Nino Bravo homenatge Banda Municipal / homenaje banda municipal

Amb motiu de la declaració de l’any 2023 com a any Nino Bravo, que publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), la Banda Simfònica Municipal de València retrà homenatge el cantant Nino Bravo en el 50 aniversari de la seua mort. El concert serà el pròxim dimarts, 14 de febrer, a les 19:30 hores, al Teatre Principal i dirigida per Iñaki Urkizu.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha destacat que el concert “està destinat a totes aquelles persones que vulguen recordar aquell cantant tan simbòlic que, malauradament, ens va deixar massa prompte”.

Nino Bravo al Teatre Principal en l’homenatge de la Banda Simfònica Municipal de València

A més, actuaran Felipe Garpe, Sheila García i Eva Ferri, filla de Nino Bravo, que interpretaran les peces més conegudes del cantant d’Aielo de Malferit. Els arranjaments per a banda simfònica de totes les cançons són del director convidat d’este concert, Iñaki Urkizu.

El concert és gratuït però les localitats són limitades fins a completar aforament. Es podran aconseguir les entrades a partir del dimecres dia 8, a partir de les 12 hores, mitjançant el web de la Banda Municipal de València.

Concert a La Rambleta

D’altra banda, la Banda Simfònica Municipal ha actuat este dimecres, 8 de febrer, a l’Espai Cultural de la Rambleta dirigida pel director convidat Luis Orduña. La Banda interpretarà les obres “Música y vinos” de Manuel Morales; “Poema Gasteiztarra” de Josep Vicent Egea; “The open window” de Raquel Sánchez i “Give us this day” de David Maslanka.

Print Friendly, PDF & Email