Arriba la Fira Internacional de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic de València 2023, la cita imprescindible per als amants de la música i el cinema

Fira Internacional, Col·leccionisme, Discos, Cinema, València, Vinil, CD, aficionats, col·leccionistes, música, pel·lícules, material, Feria Internacional, Coleccionismo, Discos, Cine, Valencia, Vinilo, CD, aficionados, coleccionistas, música, películas, material

La Fira Internacional de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic de València torna a obrir les seues portes enguany amb una àmplia varietat de productes i una àmplia participació de col·leccionistes i aficionats de tot el món.

Una fira de més de 25 anys

Des del seu inici fa més de 25 anys, la Fira ha sigut una cita imprescindible per a tots els amants de la música i el cinema, que han trobat en ella un lloc per adquirir i intercanviar material relacionat amb els seus artistes i pel·lícules favorites.

A pesar de la crisi que ha afectat al sector discogràfic en els últims anys, esta cita musical ha demostrat la seua fortalesa i ha aconseguit consolidar-se com una alternativa a les grans superfícies, oferint al públic l’oportunitat de trobar material que no es troba en els llocs de compra habituals. Este fet ha estat demostrat per les més de 500.000 persones que van visitar les fires de l’any passat en les principals ciutats de la península i en els centres comercials més prestigiosos.

El vini, protagonista històric de la Fira Internacional de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic de València

El vinil ha sigut un dels principals protagonistes d’este esdeveniment, ja que ha demostrat la seua vigència a pesar de la irrupció del CD en 1992. El públic en general, al marge de gustos i edat, està interessat en el col·leccionisme tant discogràfic com cinematogràfic. El vinil seguix sent l’únic mitjà possible per a trobar peces que no han estat editades en CD, a més de possuir una estètica romàntica que atreu a molts aficionats.

A més dels vinils, hi es poden trobar tot tipus d’estils musicals, des del Pop a la Salsa o del Heavy a la Música Clàssica. També hi ha material cinematogràfic relacionat amb actors, actrius, pel·lícules o directors favorits, incloent DVDs descatalogats, edicions especials, pòsters, samarretes, merchandising i molt més.

Els organitzadors han fet un esforç per a tindre entre ells un nombre de col·leccionistes-expositors especialitzats, amb la finalitat d’ofrir al públic una àmplia varietat de material i estils musicals.

En resum

En definitiva, la Fira Internacional de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic de València és una oportunitat única per als amants de la música i el cinema per a trobar material que no es troba en cap altre lloc i per a gaudir de l’experiència de col·leccionar peces originals. Si eres un col·leccionista o un aficionat, no pots perdre’t esta cita ineludible a València.

Quan tindrà lloc la Fira Internacional de Col·leccionisme Discogràfic i Cinematogràfic de València?

La Fira es celebrarà al Centre Comercial Nuevo Centro, del 30 de Març al 2 d’Abril, amb un horari de 10:00h a 22:00h, i entrada gratuïta.

Print Friendly, PDF & Email