Els Cines MN4 tornen a obrir

27/03/2021

Cines MN4

Els cines MN4 tornen a obrir i seguir amb la seua activitat des del passat dia 26, després d'unes setmanes difícils.

I és que des del passat dia 1 de febrer estos cines situats en el Centre Comercial i d'Oci MN4 es van vore obligats a detindre la seua activitat i tancar les seues sales. Segons els responsables d'estos cines este tancament es va produir “a causa de la falta d'afluència a les sales, de títols amb ganxo i d'ajudes governamentals“.

En este primer dia estos cines van tornar a oferir en les seues pantalles les estrenes més esperades de la temporada, com és habitual.

La desescalada en les restriccions aprovada per la Generalitat ha facilitat la reobertura. Les entrades a les diverses sessions estan disponibles tant de manera en línia com en la taquilla. En este últim cas l'horari és de dilluns a diumenge de 15 a 19 hores. L'última sessió acaba a les 21 hores, per a donar temps a tornar a casa i complir amb el toc de queda.

Índex / Índice
  1. Sense roses ni begudes
  2. Tarifes dels cines MN4
    1. Primeres estrenes

Sense roses ni begudes

Els cines MN4, ara que tornen a obrir, recorden que encara no es pot consumir ni aliments ni beguda dins de les sales durant la projecció de les pel·lícules.

No obstant això, anuncien que serà possible comprar roses i la resta de productes en el bar d'estos cines, encara que s'haurà d'arreplegar a l'eixida de la sessió.

D'esta manera, es poden comprar les roses, begudes, etc., però s'hauran d'arreplegar per a consumir una vegada acabada la projecció i fora del recinte. Això és una cosa que caldrà vore si té sentit per a les persones que vagen a les diverses sessions. A més, això solament podrà fer-se els divendres, dissabtes, diumenges i festius.

Tarifes dels cines MN4

Quant als preus d'estos cines es mantenen les tarifes abans del tancament de febrer.

Així, els dilluns i dimarts les entrades a 7,10€; dimecres a 4,50€; dijous a 6€; divendres, dissabtes, diumenges i festius a 7,90€; les primeres sessions (sobretaula) dels dissabtes, diumenges i festius a 5,50€, i per als socis d'IKEA Family, València Basket i Club Leroy Merlin tots els dies a 4,50€.

Primeres estrenes

En este primer cap de setmana les estrenes dels cines MN4 han sigut Nomadland, Godzilla vs. Kong, Monster Hunter, Libertad i Tom i Jerry.

Finalment, hi ha cinc reestrenes recents: Raya y el último dragón, Los traductores, Inmune, RelicMinari, historia de mi familia.

Go up