El XXIII Ral·li Ciutat de València eixirà des de Mestalla

25/10/2022

Ral·li Ciutat de València - Rally Ciudad de València

Un any més arriba una nova edició, la XXIII, del Ral·li Ciutat de València, memorial Javi Sanz. En concret, esta competició tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre, i serà l'última de la temporada de Ral·lis i de Regularitat a la Comunitat Valenciana.

Aquest Ral·li valencià és puntuable per al Campionat de Ral·lis d'Aragó 2022 i la Copa de Regularitat d'Aragó 2022, així com per a la 5a Copa LLEVANT PIRELLI 2022, i la 1a Copa HANKOOK-TYRE MOTORSPORT 2022.

L'eixida d'este Ral·li tindrà lloc des de l'aparcament del estadi de Mestalla el divendres 25 de novembre als 19.30 hores. Amb un recorregut diferent al de l'edició de l'any passat, la prova acabarà al Castell d’Alaquàs, on es lliuraran els diversos trofeus.

430 km. del Ral·li Ciutat de València

El recorregut total del XXIII Ral·li Ciutat de València té 430 km. per la província de València des de la seua eixida a Mestalla, dels quals 140 km. són cronometrats, és a dir el 33% del total.

Esta competició està organitzada per la Escuderia Bengala, compta amb el suport de la Federació d'Automobilisme de la Comunitat Valenciana (FACV), del Club València Equip Competició, i amb els suports públics de l'Excm. Ajuntament de València, de la Fundació Esportiu Municipal de la ciutat de València, de l'Ajuntament d’Alaquàs, de l'Aj. de Yátova, de l'Aj. de Cortes de Pallás, i de l'Aj. de Macastre.

Finalment, comentar que l'Emissora Oficial “Ràdio Tv Buñol” retransmetrà la prova en directe (107.9 FM) i que este Ral·li s'ha adherit a la campanya “Elige esos cinco”, de promoció dels valors positius de l'esport i l'eliminació de la violència en les competicions.

 

Go up