Skip to content
Oci

El conegut youtuber Esttik firma el seu còmic a València

26/09/2019
Esttik presenta su còmic a València
Comarca: València

Josué Montero, més conegut en Internet com Esttik, firmarà exemplars del seu còmic dissabte que ve a València.

Esttikk és una història d’èxit com Youtuber, on té una fidel legió de més de 2,3 millores de seguidors. El secret segurament ve que és diferent, encara que ell diu que és pel seu esforç. Els dos aspectes són necessaris per a destacar en Youtube i Esttik les domina les dues.

Esttik basa el seu canal de youtube a ingerir ingents quantitats de menjar en temps rècord, i això sembla que atrau, i molt, als milers de seguidors que veuen els seus vídeos fidelment.

Esttik ha aconseguit enguany un rècord Guinness amb un dels reptes de menjar publicats en el seu canal, un reconeixement a nivell mundial. En aquella ocasió el repte era menjar nou perritos calientes en tres minuts. Esttik ho va fer i va batre el rècord Guinnes de Takeru Kobayashi.

No obstant això, Esttik no para ací, i ara passa del món digital al món de paper a través d’un còmic juvenil, les històries del qual o aventures estan basades en les seues lluites personals.

El còmic: Esttik: Un millón de calorías!

Sinopsi:

Hi ha un nou heroi a la ciutat! Després de vore’s forçat a provar una estranya hamburguesa, el jove Josué ha desenvolupat unes increïbles habilitats. Cada vegada que menja alguna cosa, obté superpoderes! Pot tornar-se elàstic després d’engolir perritos calientes, dominar el foc si es  zampa una cosa picant, les hamburgueses li donen superforça… I s’ha convertit en un superheroi, s’ha convertit en… Esttik! Però una sinistra organització està donant caça a tots els humans que han desenvolupat poders… I Esttik és el seu pròxim objectiu.

El transfons de la història

La història que narra Esttik: Un milió de calories!, és la de Josúe, un jove que patix bullying en classe fins que un dia, després de menjar una estranya hamburguesa, obté superforça. Gràcies a l’ajuda de la seua amiga Sylvia, una xica a la qual li encanta la ciència, descobrix que cada menjar li proporciona un poder diferent. Més tard, Josué aconseguix un vestit i decidix convertir-se en superheroi. El seu nom? Esttik. A partir d’ací les aventures perseguiran al personatge, i este haurà de revelar el secret que s’amaga després de l’adquisició dels seus poders.

Les persones que ja són seguidores d’Esttik podran trobar referències als seus coneguts reptes de menjar, les seues frases i gestos, així com la seua motivació per a superar moments difícils, la seua alegria.

Esttik: Un millón de calorías! no és només un còmic de superherois, és molt més. Des de l’editorial indiquen que esta història realment vol posar de rellevància valors com l’amistat o l’esforç. I, molt important, no parar davant els diversos colps que puga donar-nos la vida, com el bullying que patix Josúe, sinó que cal continuar lluitant.

Una situació molt complicada, en la qual a més de patir bullying cada dia, a més va perdre a la seua mare i viu amb els seus iaios i amb la seua germana xicoteta perquè el seu pare ha de treballar i sol estar absent, és un exemple on aplicar eixe esperit de lluita i de continuar avançant.

En este cas, la lluita convertix a Josué en superheroi, un personatge que manté l’alegria que Esttik sempre vol transmetre.

Firma de còmics

Esttik estarà a València dissabte que ve 28 per a firmar exemplars d’aquest còmic, publicat per Editorial Hidra. La cita és en Abacus València Centre, C/ Poeta Quintana, 5

Sobre Esttik:

Josué Montero és un malagueny nascut en 1994 i que és conegut pel seu canal de youtube. En este espai virtual és Esttik, i té més de 2,3 milions de subscripcions. De fet fa poc va ser motiu d’anàlisi per un altre fenomen de youtube i del SEO, Romuald Fons, qui va desgranar els motius de l’èxit d’Esttik, qui va acabar apareixent en el propi vídeo,

Print Friendly, PDF & Email