Skip to content
Oci

El Circuit Ricardo Tomo acull la pretemporada de les W Sèries

19/01/2021
pretemporada W Sèries al Circuit / Nerea Martí i Marta García
Comarca: València

El Circuit Ricardo Tormo acollirà els entrenaments de la pretemporada de les W Sèries, el certamen d’automobilisme femení.

Al circuit valencià se celebraran cinc dies d’entrenaments col·lectius des del 26 i fins al 30 d’abril. En eixe temps participaran totes les pilots de les W Sèries 2021 i conduiran els monoplaces Tatuus T 318 Fórmula 3 al Circuit valencià en esta pretemporada.

En 2021 es vol consolidar les W Sèries

El certamen es va inaugurar en 2019 amb un notable èxit esportiu i de participació. No obstant això, en 2020 l’organització es va vore obligada a la seua suspensió amb motiu de la pandèmia.

Catherine Bond Muir, la CEO del certamen, ha declarat que “Després de l’èxit de la temporada inaugural en 2019, la decepció de l’any passat i l’emoció que va seguir a l’anunci de la nostra nova associació amb la Fórmula 1, tots estem desitjant iniciar la nostra segona temporada” .

Per la seua banda, Dave Ryan, director d’esta competició, ha indicat que “El Circuit Ricardo Tormo s’adapta perfectament per a provar cotxes de Fórmula 3. El traçat és sinuós i consta d’una recta llarga i 14 corbes. Sé que totes les nostres pilots tenen moltes ganes de posar-se en marxa i espere veure algunes actuacions impressionants de les estreles establides i les nouvingudes a les W Sèries durant els cinc dies a València.

Les pilots valencianes Marta García i Nerea Martí en la pretemporada de les W Sèries al Circuit

Tres pilots espanyoles tenen plaça confirmada en les W Sèries. Elles són les valencianes Marta García, que ja va competir i, fins i tot va guanyar una carrera en 2019, Nerea Martí i la catalana Belén García.

Marta García té només 20 anys i ha sigut una de les millors en la competició virtual que es va disputar l’any passat.

Enguany és favorita, i ha indicat que “Alçar-te amb una notícia així és una alegria enorme! L’anunci del test de pretemporada és una notícia genial i no hi ha res que em motive més que preparar una temporada tan crucial per a mi aquest any en un circuit tan especial per a mi com el de casa. El Circuit Ricardo Tormo presenta les condicions òptimes perquè puguem esforçar-nos a fons i preparar el primer assalt a les W-Series. Enguany volem el títol!”.

Així mateix, Nerea Martí qui acaba de fer-ne 19 estudia en el Centre Educatiu de Cheste i entrena diàriament entre les seues instal·lacions i el Circuit Ricardo Tormo. Nerea ha dit: “Estic molt contenta que el test de la W Sèries siga a casa. És impossible començar millor la pretemporada. La pista del Circuit la conec molt bé i m’agrada molt. Donaré el meu cent per cent” ha assenyalat la pilot d’Albalat dels Sorells.

Huit proves en les W Sèries

Les W Sèries tenen huit proves que discorren de manera paral·lela als grans premis de Fórmula 1 a Europa i Amèrica.

La primera de les proves tindrà lloc al circuit de Paul Ricard en el Gran Premi de França al final de juny. I la competició acabarà a l’octubre en els grans premis dels Estats Units i de Mèxic.

Print Friendly, PDF & Email