|

El Circuit acull les Nascar de cotxes i camions

NASCAR

El dissabte 14 i diumenge 15 el Circuit Ricardo Tormo acull la celebració de les NASCAR Whelen Euro Sèries, on les carreres de cotxes i camions faran les delícies dels aficionats.

Estes carreres són la versió europea de les populars carreres americanes. A més, és València l’inici de la temporada de competició, a la qual seguiran les del Regne Unit, Itàlia, República Txeca, Bèlgica i Croàcia.

Nascar de cotxes

Un total de 37 cotxes participaran en les quatre carreres de NASCAR. I als comandaments 69 pilots de 22 nacionalitats, els qui conduiran models de Ford Mustang, EuroNASCAR FJ, Chevrolet Camaro i Toyota Camry.

Com a favorits figuren els italians Gianmarco Ercoli (Chevrolet), Nicolo Rocca (Ford) i Vittorio Ghirelli (Chevrolet), a més Alon Day (Chevrolet) campió en 2020.

La màxima categoria és l’EuroNASCAR PRO, encara que també se celebraran les EuroNASCAR 2 i les proves del Club Challenge.

Cinc dones participaran en estes carreres d’EuroNASCAR 2, així com el francés Paul Jouffreau, que porta la Senyera valenciana en el cas perquè viu entre València i Blaye (prop de Bordeus).

Horaris

Les carreres tindran lloc el dissabte a les 13.30 i a les 17.15, i el diumenge, a les 11.00 i a les 14.30 hores.

Nascar de camions

Després de tres anys d’absència torna la competició de camions a les NASCAR Whelen Euro Series, els quals se sumen a l’emoció de les carreres de cotxes.

En total es podran veure 14 camions de Volvo, Mercedes, Iveco, Man o Sisu. I entre els pilots podrem veure a Pedro Marco (MAN) i Josy Vila (MAN) guanyadors fa tres anys.

El dissabte 14 se celebraran dues carreres i dues més el diumenge al matí. Finalment, més de 60 camions decorats podran contemplar-se en el paddock.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts