‘Duel de veus’ s’estrena en À Punt

09/01/2021

Duels de veus - À Punt

La televisió valenciana À Punt estrena este dissabte el talent show ‘Duel de veus’, un concurs que vol trobar les millors veus valencianes.

A l’acte de presentació Alfred Costa, director general de À Punt Mèdia, indicà que que “després dels bons resultats d’audiència el 2020, amb el creixement del 50% en nombre d’espectadors i la fidelitat que ens han regalat els espectadors durant aquestes dates nadalenques, volem mantindre la funció fonamental de la televisió pública valenciana i apostar per ser la televisió de proximitat, la que ens arrela amb allò que es nostre. Duel de veus i Bona vesprada són dos continguts que els valencians i valencianes mereixen,   dues   propostes   d’entreteniment   de   qualitat   amb   un   disseny innovador en el seu format audiovisual”.

Índex / Índice
  1. Duels de veus, cada dissabte en À Punt
    1. Convidats especials
    2. Un treball en equip

Duels de veus, cada dissabte en À Punt

En referència al concurs musical, este s’estrena este dissabte 9 a les 21:45 hores i s'emetrà cada dissabte. Duel de veus el presenta Àlex Blanquer i té com a jurat l’ l’humorista Eugeni Alemany (presentador de l’Atrapa’m si pots en la sobretaula d’À Punt) i les cantants Sole Giménez (ex de Presuntos Implicados) i Samantha Gilabert (veu de Cactus, ex-concursant de Family duo i Operación triunfo).

Convidats especials

Passaran pel programa convidats especials que en cada gala ajudaran a decidir el veredicte. Entre els noms que estan confirmats trobem la cantant Melody, l’actriu  Carme  Juan; el  cantant Mikel Erentxun;  les cantants  Rosa  López i Soraya; els presentadors valencians Carolina Ferre, Carmen Alcayde i Màxim Huerta, etc.

Com hem dit, l’objectiu d’este concurs és trobar la nova estrela de la música de la Comunitat Valenciana. Hi haurà 10 concursants i 13 gales i en cada programa es faran duels amb cançons molt conegudes de totes les èpoques i gèneres.

Un treball en equip

En este concurs de la televisió valenciana es valorarà tant el talent individual com treball en equip, els valors, empatia i confiança. La competició serà per equips, de manera serà important el treball que es faça per a preparar les actuacions.

Go up