Skip to content
Oci

L’Ateneu Mercantil acull ‘Impressionistes’, una exposició immersiva

29/10/2021
Impresionistas - Ateneo Mercantil
Comarca: València

L’Ateneu Mercantil ha inaugurat una nova exposició immersiva, ‘Impressionistes’, que podrà visitar-se fins al 9 de gener. Esta nova exposició seguix el format de l’anterior proposta que també es va poder visitar i experimentar en l’Ateneu, la dedicada a Gustav Klimt.

La productora Art Apart proposa ara esta exposició per a la temporada tardor-hivern, on es donen cita l’art, la música al costat de la tecnologia.

Impressionisme i tecnologia

‘Impressionistes’ convida a conéixer, com el seu nom implica, el món de l’impressionisme gràcies a la tecnologia. Es tracta d’una experiència immersiva i multisensorial. Qui acudix a gaudir esta proposta estarà envoltat d’imàtgens en moviment acompanyades de música i llums.

Per a Juan Urrutia, CEO i fundador de Art Apart, “L’art d’Art Apart és fusionar l’art del passat amb la tecnologia del present i així aconseguir democratitzar l’art”.

Per part seua, Isabel Bello Morales, directora general de Art Apart, ha indicat “l’important que és per a nosaltres estar a València, ciutat cultural per excel·lència”.

Durant la passada se succeiran unes 1000 creacions artístiques de Monet, Renoir, Van Gogh, Cézanne, Manet, Gauguin, Morisot, Degas, Pissarro i Toulouse-Lautrec.

L’exposició multisensorial ocupa una superfície de 400 m², té so envolupant i pantalles de 4 metres d’alt i fins a 24 metres d’ample.

Horaris:

L’exposició ‘Impressionistes’ pot visitar-se tots els dies de 10.00 a 21.00 hores (l’última passada comença a les 20.15 h) del 28 d’octubre al 9 de gener en l’Ateneu Mercantil de València (plaça de l’Ajuntament, 18).

Preu:

Els diversos preus són els següents:

Adults:

-Dilluns a divendres: 8€

-Dissabtes, diumenges i festius: 10€

Xiquets de 5 a 16  / Estudiants, aturats, majors de 65 i persones amb discapacitat:

-Dilluns a divendres: 5€

-Dissabtes, diumenges i festius: 8€

Menors de 5 anys: GRATIS

A més, hi ha preus per a grups i packs familiars. Més informació ací.

Print Friendly, PDF & Email