‘Assumptes Interns’ torna a À Punt

Assumptes Interns
Assumptes Interns

Després d’uns mesos des de que el programa d’humor i actualitat ‘Assumptes Interns’ abandonara la graella de la televisió pública valenciana À Punt, s’anuncia la seua tornada.

El programa, presentat per Pere Aznar, tornarà el dimecres 4 de març, a partir de les 22:30 hores.

En esta nova etapa el programa tindrà un nou format per a intentar millorar els resultats de l’anterior. D’esta manera, ara s’oferirà un nou format setmanal de reportatges d’actualitat. El seu equip de reporters ho explicarà tot en clau d’humor i amb una vocació transmèdia.

El nou equip d’Assumptes Interns

Com hem dit adés, Pere Aznar tornarà a ser el presentador principal o cap d’este anunciat grup de reporters. La missió: cobrir el més destacat de l’actualitat que pot interessar els valencians i les valencianes.

I per a poder fer realitat este objectiu treballaran en este projecte Jose Molins, Maria Fuster i les noves incorporacions Raúl Antón i Maria Zamora.

A més, cada setmana hi haurà un reporter convidat, qui s’encarregarà d’un dels temes d’actualitat des de la seua particular visió. El primer convidat serà el periodista valencià Paco Nadal.

La furgoneta d’Assumptes Interns

Assumptes Interns tindrà a la seua disposició una furgoneta, convertida en campament base dels seus reporters. I des de l’estudi Pere Aznar repartirà els continguts del programa entre els membres del seu equip.

Es tracta, com hem dit, de oferir reportatges d’actualitat política, autonòmica. També es tractaran els actes socials i culturals o esportius, així com cites musicals i inclemències de l’oratge.

Print Friendly, PDF & Email