Skip to content
Oci

Alexander von Humboldt al Museu de Ciències Naturals

26/11/2019
Alexander von Humboldt
Comarca: València

Este passat dilluns s’inaugurà l’exposició “Alexander von Humboldt: En la Naturalesa tot està connectat”, la qual es pot visitar al Museu de Ciències Naturals del Jardí de Vivers.

El baró Von Humboldt va ser un dels naturalistes que més va influir en el coneixement científic en els anys de la Il·lustració.

A la inauguració va assistir l’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, i el cònsol d’Alemanya, Gaspar Ripoll.

La comitiva va fer a continuació un recorregut pels continguts que s’oferixen en la mostra.

L’exposició Alexander von Humboldt s’obri al públic al Museu de Ciències Naturals del Jardí de Vivers en coincidència de dates amb la celebració de la Cimera Mundial del Clima, que se celebrarà els pròxims dies 2 al 13 de desembre a Madrid.

En este sentit, Ribo declarà que «A València treballem per a pal·liar els efectes del canvi climàtic amb iniciatives de renaturalització de la ciutat, de transició energètica de l’enllumenat públic, mobilitat sostenible, alimentació sostenible, protecció de l’Albufera, de l’horta…. Esta exposició és una contribució més per tal de conscienciar la ciutadania de la crisi climàtica que estem vivint i de la necessitat d’implicar-nos per assegurar un futur a este planeta».

Alexander von Humboldt
Print Friendly, PDF & Email