Skip to content
Oci

Alexander von Humboldt al Museu de Ciències Naturals

26/11/2019
Alexander von Humboldt
Comarca: València

Este passat dilluns s’inaugurà l’exposició “Alexander von Humboldt: En la Naturalesa tot està connectat”, la qual es pot visitar al Museu de Ciències Naturals del Jardí de Vivers.

El baró Von Humboldt va ser un dels naturalistes que més va influir en el coneixement científic en els anys de la Il·lustració.

A la inauguració va assistir l’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, i el cònsol d’Alemanya, Gaspar Ripoll.

La comitiva va fer a continuació un recorregut pels continguts que s’oferixen en la mostra.

L’exposició Alexander von Humboldt s’obri al públic al Museu de Ciències Naturals del Jardí de Vivers en coincidència de dates amb la celebració de la Cimera Mundial del Clima, que se celebrarà els pròxims dies 2 al 13 de desembre a Madrid.

En este sentit, Ribo declarà que «A València treballem per a pal·liar els efectes del canvi climàtic amb iniciatives de renaturalització de la ciutat, de transició energètica de l’enllumenat públic, mobilitat sostenible, alimentació sostenible, protecció de l’Albufera, de l’horta…. Esta exposició és una contribució més per tal de conscienciar la ciutadania de la crisi climàtica que estem vivint i de la necessitat d’implicar-nos per assegurar un futur a este planeta».

Alexander von Humboldt

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.