‘Això no és normal’, el concurs d’À Punt per a fer-nos riure

31/08/2021

Això no és normal - Esto no es normal

Este divendres 6 de setembre À Punt estrena el concurs ‘Això no és normal’, un format d’èxit internacional que vol fer-nos riure cada dia. Este nou espai serà conduït per Maria Juan i Nerea Sanfe com a copresentadora.

Este concurs s’emetrà de dilluns a divendres de 13:00 a 14:00 i no és el clàssic concurs de preguntes i respostes. La mecànica del concurs es basa en l’opinió de la ciutadania. És a dir, competixen dos parelles en huit rondes per a arribar a la final i guanyar el pot acumulat.

El sistema diferent és que les diverses respostes correctes es trauen després d’haver fet unes enquestes a la ciutadania per una empresa demoscòpica. Així, d’estes respostes es trauran les respostes del concurs.

Al llarg del programa Maria Juan i Nerea Sanfe faran les preguntes a les parelles concursants. I estes hauran d’endevinar si el que es planteja en la pregunta “és normal” o “no és normal” per als valencians.

Al plató hi haurà una representació de la ciutadania de la Comunitat Valenciana que portarà el nom de “veïnat”. Este grup de huit persones de diversos sexes, edats i procedència també participaran en el programa. Les parelles concursants podran jugar amb este “veïnat” per a guanyar més punts.

Finalment, una selecció de ciutadans hilarants, extravertits i espontanis visitaran el plató. I sobre estos visitants els concursants hauran de tractar d’endevinar distintes qüestions.

Índex / Índice
  1. ‘Això no és normal’, un format d’èxit internacional
    1. Carolina Ferre conduirà l' ‘Atrapa’m si pots’

‘Això no és normal’, un format d’èxit internacional

El nou concurs d’À punt, ‘Això no és normal’, és una adaptació del Are you normal?, emés de manera exitosa als EUA (OWN); Romania (Kanal D); la Xina (Tencent); Vietnam (VTV9); i els Països Baixos (NPO 3). A més, al territori espanyol l’emet també EITB2.

Carolina Ferre conduirà l' ‘Atrapa’m si pots’

Per últim, comentar que este dissabte i diumenge de falles Carolina Ferre serà la presentadora del concurs ‘Atrapa’m si pots’. I a més d’estos dos programes especials per les falles seguirà presentant-lo de dilluns a diumenge.

Visitaran este programa de falles la Fallera Major de València, Consuelo Llobell i la seua Cort d’Honor.

La programació diària d'À Punt pots consultar-la ací.

Go up