À Punt presenta la seua programació per al 2023

programació À Punt 2023 / programación À Punt 2023

Presentació de la nova programació

Ese passat dimecres, À Punt, la televisió pública valenciana, va presentar al Centre de Producció de Burjassot la seua programació per al calendari del 2023, així com un avanç de les novetats per als pròxims mesos. Davant de totes les presentadores i presentadors de la cadena, el director general Alfred Costa va destacar el valor de les cares d’À Punt: “Hem fitxat i seleccionat els i les millors per a la que serà la graella més competitiva que hem tingut”.

Costa va afegir que “qui se senta valencià en qualsevol vessant: cultural, social, reivindicativa, festiva, política, econòmica o altra qualsevol es reconeixerà en ella”.

400, Tresor o trasto i Nyas, coca, les primeres estrenes de l’any en la programació d’À Punt de 2023

400 és un programa presentat per Pere Aznar carregat d’emocions que combina el servici públic i l’entreteniment. En ell, s’invitarà a una associació que fa un treball social i es buscaran tres persones que vulguen fer un monòleg d’humor sobre temes com les malalties mentals, la reinserció, els migrants, l’acolliment, les persones majors, les addiccions, el Parkinson o els menjadors socials.

Tresor o trasto, presentat per Eugeni Alemany, és un game show en què una parella de concursants ha de triar, entre una selecció d’objectes, aquell que considera més valuós. Nyas, coca és un programa familiar presentat pel còmic valencià Manu Górriz, el qual premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes a pares i fills sobre ells mateixos per a establir un diàleg intergeneracional i comprovar el grau de coneixement. L’equip guanyador de cada dia opta a emportar-se el pot del programa, que anirà creixent.

Com a novetat, el programa Terra viva s’emetrà en directe, presentat per Àlex Blanquer i Joan Espionsa, de dilluns a divendres. I Lluís Cascant contiuarà en Tàp zàping, només cabe el programa 400.

Màxim Huerta, Jordi Garrido, Carolina Ferre i Hu Zhao tornen al segon trimestre

Els pròxims mesos À Punt recupera presentadors que havien fet una pausa en les pantalles. Aixi, Màxim Huerta tornarà amb el programa de entrevistes La vida al màxim, en el qual mostrarà la seua faceta d’entrevistador i aconseguirà que els convidats expliquen allò que no han explicat mai.

Jordi Garrido tornarà al prime time del segon trimestre amb la cinquena temporada de Cartes en joc. Entre els programes que vorem la recerca del millor restaurant de tradició familiar de la Ribera, el millor restaurant als peus de la serra d’Irta, les millors tapes a l’entorn de la Vall d’Ebo o la millor pizzeria de la ciutat de València.

Carolina Ferre i Hu Zhao també tornen a À Punt. En este cas Ferrer amb una nova temporada de Tresors amb història, en el qual coneixerem la història valenciana dels últims 200 anys i de deu ciutats.

Per la seua banda, Hu Zhao torna amb Xino-xano, recorrent la Comuntitat Valenciana en clau turística.

Nova temporada de L’Alqueria Blanca

La sèrie més coneguda de la televisió valenciana, L’Alqueria Blanca, estrenarà nova temporada a partir del 30 de gener, a les 16:30 hores. També estrenarà temporada la sèrie Després de tu.

I també torna L’hora fosca, el programa de true crime. I seguixen els espais Zoom, Valencians pel món, Bona vesprada, La cuina de morera i La finestra esportiva.

En resum

À Punt presenta una programació variada i atractiva per al 2023, amb novetats com 400, Tresor o trasto i Nyas, coca, així com el retorn de presentadors com Màxim Huerta, Jordi Garrido, Carolina Ferre i Hu Zhao. La cadena valenciana espera seguir aconseguint el suport i el reconeixement dels seus espectadors.

Print Friendly, PDF & Email