Skip to content
Oci

À Punt estrena la seua programació d’estiu

01/07/2020
À Punt - programació estiu
Comarca: València

La televisió valenciana À Punt acaba de presentar la seua programació d’estiu, on destaquen el programa de sobretaula La terrasa, el de cuina Així dona gust! i el cicle de Berlanga.

L’objectiu de la televisió pública valenciana és oferir una programació entretinguda i variada. En la realitat derivada de la pandèmia que encara patim, i la conseqüència que la majoria de la gent es quedarà a casa o com a molt a una segona residència o turisme d’interior valencià. En este sentit À Punt vol que la seua siga la millor oferta per a estes vacances estiuenques.

Programes d’entreteniment d’À Punt per a este estiu

La  terrassa  és un programa nou que explicarà  històries  molt  pròximes  i  celebrarà  les  festes  que enguany  s’han  hagut  de  suspender. Hi haurà una parella de presentadors benvolguts de la televisió pública, que es retroben amb l’audiència.

Este programa es podrà vore de dilluns a divendres, en la sobretaula (de 16:15 a 17:45 hores).

Este espai el presentaran la parella que es va fer molt popular en Canal 9: Carolina Ferre i Eduard Forés. Tornaran els dos a presentar un magazín transformat en format d’estiu en què l’entreteniment i la música seran els protagonistes.

A més, en el programa en directe hi haurà festa, concursos, etc. La part musical tindrà una participació important de les orquestres, que com que no poden visitar els nostres pobles per festes, aniran al plató i es buscarà el millor cantant de la banda. A més, es recuperarà el públic en directe en plató.

En acabar este nou programa podrem vore el magazín À Punt Directe (de 17:45 a 19:30 hores). En este cas es recorrerà les nostres comarques per a conéixer el que passa a tot el territori. El programa de  Joan  López i Sònia Fernández es  farà  des  de  la  Marina  de  València. I com a menú d’este espai tindrem actualitat, gastronomia, festes adaptades a la nova normalitat, platges i turisme local.

La cuina vindrà des d’una altra novetat, Així dona gust! En este case es presenta una aposta tecnològica innovadora. El presentarà Óscar Tramoyeres, presentador també de No tenim trellat, i el cuiner Lluís Penyafort, presentador de La  gastroneta  en  ruta. Este programa s’emetrà de dilluns  a divendres (de 19:30 a 20:30 hores). Des de quatre cuines diferents, aprendrem a cuinar i riurem dels desastres gastronòmics que tots i totes hem patit alguna vegada.

I més entreteniment la trobem en la segona temporada de Cantant al cotxe, el concurs musical d’accés  al  prime time de la cadena (de 21:45 a 22:45  hores). Torna, per tant, este programa que ja es va emetre l’estiu passat i presentat per Carme Juan. Un format curiós d’un concurs que té lloc a un cotxe. A banda de les persones concursants també hi haurà persones  convidades, com ara la  presentadora  valenciana Cristina Tàrrega, l’actor Víctor Palmero, María Jesús i l’acordió, el dibuixant Paco Roca, l’actriu Diana Palazón, etc.

Este estiu es mantenen els programs Assumptes interns, amb Pere Aznar (dimarts, de 22:50 a 23:45 hores), i No tenim trellat (dimecres, de 22:50 a 23:45 hores), amb Óscar Tramoyeres i el seu bagul de records trets de l’arxiu d’RTVV.

Recordant Berlanga

Com hem dit À Punt dedicarà un cicle de cine al director valencià Luis García Berlanga. El dijous s’oferiran comèdies espanyoles recents i divendres serà el torn del director valencià Luis García Berlanga. D’esta manera la cadena valenciana s’avança al centenari del director  en 2021. La primera pel·lícula es podrà vore el divendres 3 de juliol quan s’emetrà La vaquilla.

Els diumenges es mantenen també la missa i les partides de pilota valenciana.

Quant a la ràdio pública es manté el magazín de capçalera diari Al ras i recupera el programa musical Territori d’estiu.

Print Friendly, PDF & Email