À Punt presentà la seua programació de tardor

À Punt - programació tardor - programación otoño
À Punt - programació tardor - programación otoño

La televisió pública valenciana À Punt presentà oficialment la seua programació de tardor el passat 7 de setembre. Una presentació feta pel seu director general Alfred Costa, qui donà a conéixer els nous càrrecs directius Raquel Pérez Ejerique, directora d’Informatius, i Ricard Cobo del Prado, director d’Esports.

La presentació feta al plató número 2 dels estudis de Burjassot va fer un repàs per les novetats de la graella televisiva i  també de la ràdio.

Quan a la televisió, Costa emmarcà la programació en un moment de canvis en el marc normatiu de la pròpia entitat. Això és, la finalització del contracte programa i el projecte de modificació de la Llei de creació de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicacio.

En este sentit, Costa va expressar el seu desig que el diàleg amb les Corts i el Consell apuntalen el projecte d’À Punt Mèdia.

La nova programació de tardor d’À Punt televisió

A la Ventura, el debat el divendres

A la Ventura és una de les noves apostes de la cadena valenciana en format de programa de debat. El presenta Marta Ventura només acabar À Punt Notícies en horari de 21:30 a 00:00 hores. En el programa hi haurà sis tertulians, connexions en directe, històries personals i participació de l’audiència per les xarxes.

El turisme en À Punt

També com a novetats trobem nous formats de temàtica turística com són Cara o creu, El meu lloc al món i Loving Comunitat Valenciana. El director general indicà que “À Punt és la plataforma perfecta per a donar a conéixer tots els racons des de diferents punts de vista”.

Programes que continuen

En esta nova temporada seguixen en antena programes que han vingut obtenint bons resultats d’audiència. Així seguix Atrapa’m si pots en la sobretaula tots els dies, presentat per Eugeni Alemany.

Igualment seguix el magazín À Punt directe, presentat per Carolina Ferre i Joan Espinosa oferix contingut de proximitat i servici públic.

Els amants del running poden seguir gaudint d’A córrer els dissabtes de la mà de Xavi Blasco. I en esta nova programació també continuen els programes Trau la llengua, Tot À Punt,  i Plaerdemavida.

Prime time

L’horari de més audiència, el conegut com a prime time, ens portarà els dimarts a la nit el programa de cuina Cartes en joc presentat per Jordi Garrido. Per la seua banda, l’espai d’humor No tenim trellat intentarà fer-nos somriure els dimecres, presentat per Òscar Tramoyeres.

I els diumenges trobem una nova temporada de Famílies després de les notícies de la nit. Finalment, el programa diari Terra Viva, presentat per Jordi Payà amb Enric Navarro i Lluis Penyafort. El seu horari és de dilluns a divendres de 13:00 a 13:57 hores.

El cine i les sèries de la programació de tardor d’À Punt

En l’aspecte cinematogràfic i de sèries la programació de tardor d’À Punt presentarà conegudes produccions internacionals. Així trobem per exemple Sexe a Nova York, El vol, Bridget Jones, Love Actually, E.T., l’extraterrestre, Malavita, Memòries d’Àfrica i Una bona recepta.

I quant a les sèries arriba una nova temporada de Escola d’infermeria.

Print Friendly, PDF & Email