À Punt incorpora la paella russa de Joan Monleón al programa ‘Bona vesprada’

paella rusa

La coneguda paella russa que es fera popular al programa el Show de Joan Monleón de Canal 9, i que protagonitzava la secció “A guanyar diners”, ara reviu en el programa ‘Bona vesprada’ d’À Punt durant el Nadal.

Recordem que esta paella russa, versió valenciana de la ruleta, servia per a poder guanyar diners en el concurs de Monleón. En aquella època les conegudes com a Monleonetes cantaven la seua cançoneta de “A guanyar diners” portant unes vedrioles. El show de Joan Monleón s’estrenà el 9 d’octubre de 1989 i acabà el 10 de juliol de 1992, després de 626 programes.

Ara, en estes festes de Nadal, esta paella rusa torna a permetre guanyar diners. En esta ocasió ho fa en el programa de Màxim Huerta ‘Bona Vesprada’, on cada dia es poden guanyar fins a 2.000 euros.

La paella russa ha sigut restaurada per l’empresa Emedoble de l’artista Manolo Martín, fill de l’artista que la va construir en aquell 1989.

Una volta acabe la seua participació en ‘Bona vesprada’’ este Nadal, la paella russa de Monleón s’exposarà a la recepció del Centre de Producció de Programes de Burjassot. I ho farà al costat d’una de les jaquetes més recordades de propi Joan Monleón i diversos elements de la història de la televisió valenciana.

Print Friendly, PDF & Email