|

√Ä Punt incorpora la paella russa de Joan Monle√≥n al programa ‚ÄėBona vesprada‚Äô

paella rusa

La coneguda paella russa que es fera popular al programa el Show de Joan Monle√≥n de Canal 9, i que protagonitzava la secci√≥ ‚ÄúA guanyar diners‚ÄĚ, ara reviu en el programa ‚ÄėBona vesprada‚Äô d‚Äô√Ä Punt durant el Nadal.

Recordem que esta paella russa, versi√≥ valenciana de la ruleta, servia per a poder guanyar diners en el concurs de Monle√≥n. En aquella √®poca les conegudes com a Monleonetes cantaven la seua can√ßoneta de ‚ÄúA guanyar diners‚ÄĚ portant unes vedrioles. El show de Joan Monle√≥n s‚Äôestren√† el 9 d‚Äôoctubre de 1989 i acab√† el 10 de juliol de 1992, despr√©s de 626 programes.

Ara, en estes festes de Nadal, esta paella rusa torna a permetre guanyar diners. En esta ocasi√≥ ho fa en el programa de M√†xim Huerta ‚ÄėBona Vesprada‚Äô, on cada dia es poden guanyar fins a 2.000 euros.

La paella russa ha sigut restaurada per l’empresa Emedoble de l’artista Manolo Martín, fill de l’artista que la va construir en aquell 1989.

Una volta acabe la seua participaci√≥ en ‚ÄėBona vesprada‚Äô‚Äô este Nadal, la paella russa de Monle√≥n s‚Äôexposar√† a la recepci√≥ del Centre de Producci√≥ de Programes de Burjassot. I ho far√† al costat d’una de les jaquetes m√©s recordades de propi Joan Monle√≥n i diversos elements de la hist√≤ria de la televisi√≥ valenciana.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts