Programació d'À Punt per a cap d'any i principis de 2023

28/12/2022

2022 12 28 programacio apunt cap dany 4

El Cap d'any i principis de l'any nou, en este cas 2023, són temps per celebrar i À Punt ha preparat una programació especial per a estes dates.

Durant la setmana final de 2022 tindrem la batalla final del concurs musical Duel de veus, i el dimecres 28 ens conviden a una de les destinacions més romàntiques per a tancar l’any: Nova York. El dissabte 31 de desembre, en l’Especial Campanades 2023, À Punt apostarà per l’humor i l’espectacle amb Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan. Després de les campanades, continuarà la festa amb el programa de karaoke Cantem-li al 2023!, els concerts de La Fúmiga i SedaJazz amb Sole Giménez. L'últim dia de l'any s'emetrà el discurs institucional del president de la Generalitat, Ximo Puig. El primer de gener s'estrenarà la segona temporada de la sèrie sueca El restaurant i el dilluns 2 de gener encetem l’any amb un programa de Zoom dedicat al boom de la música en valencià. 

Índex / Índice
 1. Detall de la programació d'À Punt per a Cap d'Any i inici de 2023
  1. Duel de veus
  2. Valencians pel món
  3. Especial Campanades 2023
  4. Concerts i karaoke
  5. Discurs institucional
  6. Estrena de la segona temporada de El restaurant
  7. Zoom dedicat al boom de la música en valencià
 2. En resum

Detall de la programació d'À Punt per a Cap d'Any i inici de 2023

Duel de veus

La setmana final de 2022 presenta la batalla final del concurs musical Duel de veus, que començarà a les 22 hores. Les veus més destacades de les dos primeres edicions d'este programa s'enfrontaran en una cita musical on es busca l'artista més complet. Samantha i Pere Aznar són la capitana i capità dels equips blau i taronja respectivament.

Valencians pel món

El dimecres 28, a partir de les 22 hores, el programa Valencians pel món ens convida a una de les destinacions més romàntiques per a tancar l’any: Nova York. El programa ens mostrarà els racons més emblemàtics d'una de les ciutats més grans del món.

Especial Campanades 2023

La nit del dissabte 31 de desembre, en l’Especial Campanades 2023, À Punt apostarà per l’humor i l’espectacle amb Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan. Després de prendre el raïm, els tres presentadors protagonitzaran l'estrena d'un videoclip interpretat per ells que comptarà amb un cameo.

Concerts i karaoke

Després de les campanades, continuarà la festa amb el programa de karaoke Cantem-li al 2023!, els concerts de La Fúmiga i SedaJazz amb Sole Giménez.

Discurs institucional

L’últim dia de l’any, com és tradicional, s’emetrà el discurs institucional del president de la Generalitat, Ximo Puig, a les 14 hores.

Estrena de la segona temporada de El restaurant

À Punt enceta el 2023 amb l’estrena, l’1 de gener, de la segona temporada de l’exitosa sèrie sueca El restaurant.

Zoom dedicat al boom de la música en valencià

Dilluns nit: especial música en valencià. El dilluns 2 de gener encetem l’any amb un programa de Zoom dedicat al boom de la música en valencià, que fa un seguiment a l’actuació del grup Zoo al Wizink Center de Madrid davant de milers de persones.

En resum

Cap d'any i principis de 2023 són unes dates molt especials i À Punt ha preparat una programació amb moltes sorpreses. Hi haurà música, humor, espectacle, sèries i programes. Tot per a gaudir de l'última setmana de l'any i encetar el nou any amb els millors plans.

Go up