Skip to content

Les Magues de Gener han visitat el Centre del Carme

09/01/2020
Magues de Gener
Comarca: València

Com a pas previ a la Festa de la Infància 2020, a celebrar el pròxim 12 de gener, les Magues de Gener han visitat el Centre del Carme este dijous. Allí els xiquets i les xiquetes han conegut de prop a les Mages de Gener, que enguany estan encarnades per la periodista i exdiputada, Luz Quiñonero (Llibertat); la professora d’anglés i sindicalista, Beatriu Cardona (Igualtat); i la professora i ecologista, Lucrecia Manzanares (Fraternitat-Sororitat).

Les Magues de Gener han fet lliurament d’unes llavors als xiquets i xiquetes, un obsequi relacionat amb el lema d’esta cinquena edició, on es reivindica l’horta valenciana.

Com hem dit adés, serà el diumenge 12 de gener quan tindrà lloc la cavalcada festiva pels carrers de València, com a celebració de la coneguda com a Festa de la Infància 2020 en la seua quinta edició.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.