Skip to content

Inmaculada Atienza nova clavariessa de Sant Vicent Ferrer

15/01/2020
Inmaculada Atienza - clavariessa de Sant Vicent Ferrer
Comarca: València

Este passat dimarts el president de la Junta Central Vicentina i regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, va presidir l’acte de nomenament de l’honorable clavariessa de les festes de Sant Vicent Ferrer 2020, Inmaculada Atienza. L’acte tingué lloc al saló de cristall de l’Ajuntament este passat dimarts.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.