Carolina Ferre i Eugeni Alemany presentaran les campanades d’À Punt

27/11/2020

Carolina Ferre - Eugeni Alemany

Una volta més la retransmissió de les campanades d’À Punt les presentaran Carolina Ferre i Eugeni Alemany.

És el tercer any consecutiu que este tàndem ens introduirà en el nou any, en este cas 2021, des de les pantalles de la televisió valenciana. Les campanades s’emmararan en un programa carregat d’humor que començarà des d’un hotel i que acabarà a un balcó de la plaça de l’Ajuntament de València.

Esquetxos i convidats especials són el condiment del programa que ha preparat À Punt per a dir adéu a este 2020 de tan trist recorregut.

La segona part d’este programa tindrà lloc a un balcó enfront de l’Ajuntament de València. Des d’allí es podran seguir les dotze campanades i prendre el raïm a través de la senyal de la televisió valenciana. Carolina Ferre i Eugeni Alemany animaran eixos moments previs al canvi d'any.

D'esta manera tant els valencians que residixen a la Comunitat Valenciana com els que ho fan a la resta  del  món podran celebraar l'entrada del nou any a través d'À Punt.

Degut a la situació sanitària enguany no hi haurà festa a la plaça, encara que sí es podrà seguir l’espectacle piromusical que està previst oferir.

À Punt confia incrementar el seguiment de les seues campanades

À Punt ha expressat el seu desig de poder incrementar les 530.000 persones que va aconseguir l’any 2019. Segons Kantar Media, el 31 de desembre À Punt va tindre un seguiment del 4,1% de quota davant del 2,8% de l’any anterior.

A més, el minut d’or de dia 31 es va produir a les 23:54 hores, arribant al 8,9% i 154.000 espectadors. També va tindre èxit el programa de les campanades de 2019, presentat igualment per Eugeni Alemany i Carolina Ferre.

Finalmente, comentar que l’any passat este especial va arribar a les 230.000 persones. Açò va fer que À Punt arribara a ser la quarta televisió més vista a la Comunitat Valenciana en el moment de les campanades.

Eugeni Alemany, Carolina Ferre - À Punt campanades
Eugeni Alemany, Carolina Ferre - À Punt campanades

Go up