Tornen els Moros i Cristians el 9 d’Octubre

Moros i Cristians 2021

El pròxim 9 d’Octubre tornarà l’entrada de Moros i Cristians al Cap i Casal. També es farà el tradicional Pregó de la Festa. I, finalment, una Mercat Medieval el qual tindrà una vessant cultural. Este mercat també inclourà una representació de les ambaixades de la festa.

Encara que la festa no es farà d’una manera completa, els responsables anuncien que la música festiva tornarà als carrers de la ciutat. Sempre respectant les recomanacions sanitàries. Enguany, per contra, no hi haurà Capitanies, però sí Madrina, Marina Civera. També hi haurà Madrina infantil, Sara Larrazábal. Finalment, no hi haurà Alardo, encara que sí un recorregut per a esta entrada.

El dia 29 de setembre es produirà el Pregó de la Festa. Serà al saló de Cristall de l’Ajuntament de València. Presidirà el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana. I el pregoner serà l’anterior responsable d’esta regidoria, Pere Fuset.

El Mercat Medieval i d’Artesania es podrà visitar del 7 al 12 d’octubre. La seua ubicació d’enguany és “las Alameditas de Serranos”, entre el pont de Serrans i el de Sant Josep.

El dia de la festa del poble valencià, el 9 d’Octubre, tindrà lloc la gran Entrada Mora i Cristiana. Serà a les 17 hores. Hi participaran les Madrines i les seues Corts d’Honor. També hi desfilaran esquadres, ballets especials i bandes de música.

Hi haurà públic en les localitats que estaran repartides al llarg del recorregut. L’Entrada recorrerà la plaça d’Alfons el Magnànim, els carrers de Pintor Sorolla, Barques i plaça de l’Ajuntament.

Els responsables demanen una participació responsable en la tornada d’esta Entrada de Moros i Cristians el pròxim 9 d’Octubre.

Print Friendly, PDF & Email