Compromís regala més de mil senyeres per a penjar als balcons el 9 d’Octubre

Compromís - Senyeres al balcó

La formació valencianista Compromís per València ha iniciat la campanya #SenyeraAlBalcó i regala més de mil Senyeres per a penjar als balcons el 9 d’Octubre.

Tota aquella persona que vullga una Senyera només ha de demanar-la omplint un formulari que es troba a les xarxes de la formació valencianista i en l’enllaç https://valencia.compromis.net/senyera/. A casa de les persones que hagen omplit eixe formulari rebran a casa la Senyera i una carta de l’alcalde, Joan Ribó.

Precisament, Ribó ha dit que “Compromís per València ha decidit tornar a animar als valencians i valencianes a celebrar el dia del nostre poble a través dels seus balcons, com una forma de reivindicar els valors de la democràcia i del respecte que representen els nostres símbols, al mateix temps que reivindiquem un tracte just a nivell de finançament o en les infraestructures, com un servici de Rodalies digne, per exemple”.

L’acalde ha afegit que “La campanya busca reforçar l’autoestima de la ciutadania valenciana i de poder mostrar l’orgull de ser d’una terra d’acollida que defensa valors com la diversitat, la sostenibilitat i els consensos. A més, a València estem orgullosos de ser d’una ciutat que serà Capital Mundial del Disseny en 2022 o que albergarà la pròxima edició dels premis Goya”.

Finalment, dir que estes més de mil senyeres que regala Compromís pel 9 d’Octubre són totalment gratuïtes. L’objectiu de la campanya és “celebrar la festa del poble valencià també des de les nostres cases, exhibint la Senyera als balcons de la ciutat”.

Print Friendly, PDF & Email