L’Ajuntament llança una campanya de promoció de la mocadorà

01/10/2020

Campanya promoció mocadorà / campaña promoción mocadorà

L’Ajuntament de València ha llançat una campanya de promoció de la tradició de regalar la mocadorà pel 9 d’Octubre.

Una campanya que porta el lema de ‘Mes amor que mai’. I la promoció la fa a través d’un joc inclusiu que contempla totes les maneres d’estimar.

Dimarts passat el regidor de Comerç, Carlos Galiana, presentà esta campanya «de promoció i suport als locals comercials locals arran la tradicional festa dels enamorats i les enamorades».

Galiana va afegir que enguany, «amb la proposta municipal, el missatge d’amor també es pot fer arribar a la família, als amics o a les mascotes».

Fer una postal o carta d'amor personalitzada

La Regidoria ha distribuït entre forns i pastisseries un joc d’adhesius que permeten crear una postal o carta d’amor.

En este sentit, el regidor explicà que «Es tracta d’un joc inclusiu que contempla totes les maneres d’estimar i amb què volem potenciar un Sant Dionís especial que fomente el comerç local».

A més, va seguir explicant Galiana dient que «Concretament, la línia creativa de la campanya s'ha basat en uns avatars tractats com a personatges dels videojocs en 8-Bits».

Estos personatges són «recognoscibles per tots els públics i emfatitzant el concepte de joc a l'hora de personalitzar la postal de la campanya».

Finalment, va indicar, respecte esta campanya de l'Ajuntament  de promoció mocadorà, que «Tot el material, estarà  acompanyat d'animacions i creacions per a xarxes socials que ens seran molt familiars».

Campanya promoció mocadorà

Go up