Una festa de les danses de la Falla Infantil 2023 per a rebre els seus ninots

13/03/2023

Festa de les danses, Falla Infantil, Plaça de l'Ajuntament, València, riquesa cultural, folklòrica, grups de danses, Fiesta de las danzas, Falla Infantil, Plaza del Ayuntamiento, riqueza cultural, folklórica, grupos de danzas

El pròxim dimarts 14 de març a les 20:00 hores, la Plaça de l'Ajuntament es vestirà de festa de les danses per a celebrar l'arribada de les peces i ninots de la Falla Infantil. Durant l'esdeveniment, es podrà gaudir de les danses que estan representades en la falla, que seran interpretades per grups de la Federació de Folklore i dels grups de danses d'Ibi, Alcúdia, Les Folies de Carcaixent i El Forcat de València.

La festa de les danses de la Falla Infantil

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha convidat a tots els ciutadans a participar de la festa i a gaudir de la plantà de la Falla Infantil i de les danses que hi ha representades en l'obra de Ceballos i Sanabria. A més, entre els assistents es repartirà una auca que recull totes les danses de la falla, amb il·lustracions dels artistes fallers i versos de Josep Antoni Fluixà, així com una polsera dissenyada pels mateixos artistes.

La festa de les danses de la Falla Infantil és una oportunitat única per als ciutadans de València per a gaudir de la riquesa cultural i folklòrica de la nostra terra. Si voleu viure esta festa tan especial la cita és  a la Plaça de l'Ajuntament el pròxim dimarts 14 de març a les 20:00 hores.

Go up