Skip to content

Turisme llança la campanya “Més fallers que mai”

03/03/2021
Més fallers que mai / Más falleros que nunca

Per a que les falles continuen sent motor econòmic i a més animar al món faller, la regidoria de Turisme ha llançat la campanya “Més fallers que mai”.

Esta campanya, feta a través de Visit València, es fa “perquè, arribat el moment, estes festes continuen sent un focus d’atracció de visitants, motor econòmic i de desenvolupament per a la nostra societat”. Així ho manifestava el regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García.

El regidor també ha dit que “és una suma forces i voluntats en un moment molt complicat per als principals sectors econòmics vinculats a la festa”.

García ha volgut ressaltar que esta iniciativa “també pretén generar impactes positius i elevar l’ànim del col·lectiu faller, al qual es convida a realitzar alguns plans en línia relacionats amb les Falles prevalent sempre la responsabilitat i el respecte total a les restriccions sanitàries i a aquelles persones que ho estiguen passant malament en estos moments”.

Més fallers que mai per a projectar la ciutat al món

Segons ha explicat el regidor “les Falles són la millor manera de projectar la nostra manera de ser al món, de mostrar que som un poble unit, creatiu, fins i tot en circumstàncies com les actuals. I volem fer-ho des de la responsabilitat i les restriccions que la situació sanitària ens exigeix.”

El regidor ha dit que és necessari mantindre la visibilitat de la nostra festa Patrimoni de la Humanitat.

En este sentit, ha afegit que “volem ser un aparador per als sectors vinculats a la festa, donar visibilitat a les iniciatives que des dels diferents gremis s’estan impulsant i involucrar a la societat, les institucions i les empreses”.

Passar per damunt de l’adversitat

En una situació tan greu com la estem vivint, García ha manifestat que “som un poble que ens creixem davant l’adversitat, tirant d’enginy, creativitat i passió. Per això enguany en el qual no se celebraran les Falles al març, ens toca demostrar-ho i ser més fallers que mai”.

La campanya visual “Més fallers que mai”

En l’aspecte visual d’esta campanya trobem : la pirotècnica, les flors, la música, la indumentària, la gastronomia; a més, l’etiqueta #mesfallersquemai acompanyat del proposat per Junta Central fallera, #fallesvirtuals

Finalment, comentar que hi ha programades diverses xarrades virtuals on participaran protagonistes de la festa.

Programa Més fallers que mai

Aquí ofrecemos el archivo en PDF que contiene el programa previsto.

Print Friendly, PDF & Email