Skip to content

Proclamació de les falleres major i infantil de La Ferroviària

09/11/2021
Falleres Majors La Ferroviària - Falleras Mayores La Ferroviaria
Comarca: València

Com moltes comissions falleres de València, La Ferroviària ha prolongat el regnat de les seues Falleres Major i Infantil per a l’edició que finalitzarà amb la crema de les seues respectives falles el 19 de març del pròxim any, ja que ha considerat que el realitzat en el mes de setembre passat va ser testimonial després de quasi any i mig des de la supressió de totes les activitats per la virulència de la Covid-19.

Però no s’han cenyit al fet que continuaren amb el seu regnat i han volgut donar-los ostentació amb noves proclamacions.

El dia 23 del passat octubre va ser un gran dia per a Ariadna Acebedo Alba, en un acte celebrat en el Gastro bar de la Urbanització Camp del Túria, on les xiquetes Diana Alba i Irene Cambronero van ser les presentadores i enaltidores de la seua Fallera Major Infantil.

Set dies després i en el mateix establiment hostaler va ser proclamada Fallera Major Jessica Miralles Luján, sent Raquel Martín Giménez la presentadora i exaltadora.

Els nomenaments van estar corroborats amb bells pergamins emmarcats que els van entregar les Presidentes Verónica Galduf i Jessica Pons. També va haver-hi intercanvis de regals.

Amb la interpretació de l’Himne Regional van finalitzar tots dos actes, en els quals va haver-hi destacada assistència de familiars, amics i membres de la comissió.

Carrera contra rellotge que continuarà el dia 27 d’este mes amb la presentació de les esmentades Falleres Major i Infantil de la Ferroviària amb les seues respectives Corts d’Honor al Saló Mediterrani d’Albal.

Mapa Falla Bailén Xàtiva (La Ferroviària)

Mapa Falla Bailén Xàtiva (La Ferroviària)

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)