Skip to content

Presentació d’esbossos en la Ferroviària

12/09/2019
Foto de família Falla Ferroviària (foto: Estaban Gonzalo)
Comarca: València

En el casal de la Comissió de la Falla Bailén-Xàtiva (Ferroviària), situat al carrer Pelayo núm. 38, els artistes fallers Matías Almela Piqueras i Ignacio Ferrandis, van presentar els seus esbossos per a les Falles infantil i major que respectivament plantaran el mes vinent de març en el cèntric carrer Xàtiva.

Basant-se en la Associació Arcàdia, refugi d’animals a Llucena i promotora de vida respectuosa amb el medi ambient i la recuperació paisatgística, Matías realitzarà un peculiar monument que faça pensar als qui el vegen que hem de tindre més estima als animals i valorar més la naturalesa.

El monument d’Ignacio tractarà sobre els qui tenen Disminucions Físiques, amb dosis de reconeixement del que es fa bé i de crítica sobre el que haguera d’estar millor d’un col·lectiu amb seu al carrer Patis de Frígola núm. 3, en ple centre històric de València.

María José Falcó, en representació d’Arcàdia, i Adolfo Conesa Ariza, President de CODIFIVA, van agrair a la solidària Falla Ferroviària que haja comptat amb ells per als monuments d’este exercici faller.

Falles per a un exercici molt important, ja que la seua terminació serà el punt de partida per als actes del cinquanté aniversari de falles continuades de la Ferroviària, i el noranté de la primera plantada per una comissió de treballadors dels raïls en 1931, amb intents en 1944, 1948, 1949, 1953 i 1961, i la referida continuïtat a partir de 1972.

Dissabte passat dia 7 de l’actual va començar la carrera contra rellotge d’una comissió que està Presidida per Verónica Galduf, Gema Ordaz i Jessica Pons. Verónica, Jessica i la Fallera Major Infantil, Ariadna Acevedo Alba van presidir la presentació dels esbossos de la falla Ferroviària.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.