Presentació d’esbossos en la Ferroviària

esbossos falla Ferroviària - bocetos falla Ferroviaria

En el casal de la Comissió de la Falla Bailèn-Xàtiva (La Ferroviària), situat al carrer Pelayo núm. 38 de València, van ser presentats el dia 2 a la vesprada els esbossos per a les falles infantil i major de 2022 que els artistes Matías Almela Piqueras e Ignacio Ferrandis plantaran, respectivament, el mes vinent de març al cèntric carrer Xàtiva.

Les seues escenificacions cridaran l’atenció i incentivaran la meditació dels visitants, ja que tractaran sobre la labor que realitzen des de la Associació Xicotet Desig per a aportar alegria, il·lusió i felicitat a xiquets afligits de malalties cròniques, rares o que estan en fase terminal.

Amparo Eugenio, Responsable de Projectes de l’Associació, va explicar les activitats que realitzen des de la fundació de l’entitat l’any 2000, ja que consideren que complir un somni és la millor medicina per al benestar emocional per a xiquets malalts. Per això va agrair a la Ferroviària la seua implicació per a difondre el que efectuen sense ànim de lucre. 

Acte presidit per les Falleres Major, Jessica Miralles Luján, i Infantil, Ariadna Acevedo Alba, i les Presidentes Verónica Galduf i Jessica Pons.

Com els artistes no van poder assistir a la presentació dels seus esbossos, les Presidentes van explicar les escenes dels esbossos presentats. Verónica ho va fer amb la gran i Jessica amb la infantil.

Va culminar l’acte amb l’himne regional. 

Ha sigut el començament d’una carrera contra rellotge de menys de mig any fins a les falles de la Ferroviària de març del 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)

Similar Posts