Paula Nieto i Laura Melgó són les Falleres Majors de València 2023

Falleres Majors de València 2023 / Falleras Mayores de València 2023

La tradició tornà a fer-se present este passat dimarts, quan l’alcalde va fer la esperada telefonada a les noves Falleres Majors de València, en este cas per a les falles de 2023.

Prèviament, el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, va rebre els sobres, de mà dels jurats corresponents, amb els noms de les noves representants de la festa fallera.

L’Hemicicle de l’Ajuntament de València tornà a acollir este acte al qual assistiren també els diversos membres de Junta Central Fallera (JCF), a més de presidents i presidentes de les 26 comissions falleres de les candidates.

I l’alcalde, Joan Ribó, procedí a la telefonada, primer a Paula Nieto Medina, de la falla falla Azcàrraga-Ferran el Catòlic. Paula es convertia en la nova Fallera Major Infantil de València 2023, i es repetien les escenes d’alegria incontenible de cada any.

I després ocorria el mateix quan Joan Ribó telefonà a la nova Fallera Major de València 2023, en este cas Laura Mengó Hernández, de la falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana.

I talment com el cas de Paula, també Laura no pogué evitar manifestar la gran alegria i els sentiments que tenia en eixos moments.

Ara comença un any intens d’emocions i d’actes, en representació màxima de la festa de les Falles 2023.

 

Print Friendly, PDF & Email