Nit de la Cremà de les Falles de València 2023, una nit màgica i espectacular

Nit de la Cremà, Falles de València, Cremà 2023, festes falleres, tradició valenciana, plaça de l'Ajuntament, Secció Especial, cremà de falles infantils, turisme València

La Nit de la Cremà de les Falles de València 2023 del passat diumenge 19 de març s’ha viscut amb gran intensitat en la ciutat. Els carrers s’han omplit de gent que no volia perdre’s el moment més esperat de les festes falleres. Enguany, s’ha mantingut l’horari de la cremà de 2022, avançant l’hora de la cremà en comparació amb altres anys.

La Nit de la Cremà

La jornada va començar a les 20:00 hores amb la cremà de les falles infantils. Els més menuts van gaudir de la seua nit màgica, veient desaparéixer en flames les seues falletes. A les 20:30 hores, va arribar un dels moments més esperats: la cremà de la falla infantil guanyadora de la Secció Especial, acompanada de soroll i música, mentre les flames devoraven la falla.

A les 21:00 hores, va ser el torn de la falla infantil de la plaça de l’Ajuntament de València. Els ciutadans van viure un moment emotiu i especial, ja que és una de les falles més emblemàtiques de la ciutat, sobretot, per la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d’Honor. A les 22:00 hores, es va donar inici a la cremà de totes les falles que hi havia en la ciutat, inclòs les de la Secció Especial. Va ser un moment espectacular, com cada any, que fa les delícies no només dels valencians i valencianes, sinó que va atraure a molts turistes.

La nit va culminar amb la cremà de la falla guanyadora de la Secció Especial, que va tindre lloc a les 22:30 hores. La falla seleccionada es va convertir en el centre d’atenció de tots els assistents, que van gaudir d’una impressionant exhibició de foc i llum. Finalment, a les 23:00 hores, es va produir la cremà de la falla situada a la plaça de l’Ajuntament. Es tracta d’un moment molt emotiu, ja que la falla representa la ciutat de València i la seua gent. La Faller Major de València i la seua Cort dˋHonor van vore desaparèixer la falla que representava el seu regnat.

En definitiva, la Nit de la Cremà de les Falles de València 2023 es pot definir d’un èxit total. Els carrers de la ciutat s’han omplit de gent que ha volgut gaudir d’esta tradició valenciana. A més, l’horari avançat de la cremà ha permès que els més menuts puguen gaudir de la festa. Una nit màgica i espectacular que ha deixat un record imborrable en la memòria de tots els assistents.

Print Friendly, PDF & Email