Multitudinària Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats 2023

1 any ago · Updated 1 any ago

Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats, Ofrenda a la Virgen de los Desamparados, Falles, Fallas

La Plaça de la Mare de Déu es va convertir, els passats dies 17 i 18 de març, en l'epicentre de les Falles de València. La celebració de l'Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats va atraure a milers de persones, entre turistes, amants de les Falles i valencians i valencianes de la pròpia ciutat, que no van voler perdre's un dels actes més emblemàtics de la festa.

La multitudinària Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats 2023

Enguany, la cita va ser especialment multitudinària, ja sense restriccions, amb més de 100.000 fallers i falleres que van desfilar davant del cadafal de la Mare de Déu durant les dues jornades d'Ofrena, en un any en el qual el diseny del mant estava pensat per a commemorar el centenari de la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats, la "Geperudeta".

El primer dia de l'Ofrena, com és habitual, va ser tancat per la Fallera major Infantil de València, Paula Nieto Medina, mentre que el segon dia va ser el torn de la Fallera Major, Laura Mengó Hernández. Tots dos van liderar la desfilada en un ambient festiu i carregat d'emoció, i van visitar la Basíliica de la Mare de Déu.

L'Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats és un acte tradicional que es celebra cada any durant les Falles de València. Es tracta d'una mostra de devoció i gratitud cap a la patrona de la ciutat, a la qual les diferents comissions falleres porten flors per a formar un impressionant mosaic floral en la imatge de la Mare de Déu. Una celebració única que atrau a milers de persones i que, enguany, ha tornat a demostrar la força i la vitalitat de les Falles de València.

Go up