La plantilla del Llevant UD i el València CF presencien la mascletà des del balcó de l’Ajuntament de València

mascletà llevant ud quico catalán levante ud joan ribó

La tradicional mascletà de dimarts passat va comptar amb una visita especial al balcó principal de l’Ajuntament de València. La plantilla del Llevant UD, acompanyada pel seu president, Quico Catalán, i el cos tècnic, es va unir al València CF per presenciar l’espectacle pirotècnic al costat de l’alcalde de València, Joan Ribó, les Corts d’Honor i la resta de regidors. També van estar presents el President de la Diputació, Toni Gaspar, i els jugadors del València CF, Samu Castillejo i Jesús Vázquez.

La mascletà, que va ser disparada per la pirotècnia Lluch de Faura, va començar amb una traca valenciana, seguida de trons, descàrregues i xiulades. Les cinc retencions que van seguir van anar augmentant la seua intensitat fins a arribar al terratrémol amb traca triple. El final va ser espectacular, amb un bombardeig de potents trons d’avís i dos colps finals de tro i cigales.

Assistents al balcó municipal per a seguir la mascletà

Les comissions de les falles avinguda Regne de València-Sant Valero, Ramón de Rocafull-Conde Alaquàs, Perez Galdós-Jesús-Maestro Sosa, Jesús-San Francisco de Borja-Poeta Salvador Abril-Peris i Valero, Mont de Pietat i Avinguda de Campanar-Hipolito Rovira; i les Juntes Locals Falleres d’Utiel, Tavernes de la Valldigna i Turís també van visitar el balcó municipal per presenciar l’espectacle.

Els interessats a seguir les mascletaes en directe poden fer-ho a través d’Infoguiavalencia.com 13.55 hores. Cal recordar que, amb motiu dels actes de les Falles, l’edifici de la casa consistorial romandrà tancat a les visites del públic fins al 19 de març.

Print Friendly, PDF & Email