La falla infantil Sant Vicent – Periodista Azzati guanya el Premi del Públic La Colla a les Falles 2023

Premi del Públic La Colla, Falles 2023, Falla infantil, DI-CAPAZ, Diversitat funcional, Rubén Arcos i Martí, Inclusió, Originalitat, Comissió fallera, À Punt, Premi La Colla, Premio del Público, Fallas 2023, Diversidad funcional, Inclusión, Originalidad, Comisión fallera, Premio La Colla

La falla infantil Sant Vicent-Periodista Azzati Gayano-Padilla ha sigut elegida com a favorita per La Colla d’À Punt, una mostra de l’èxit que ha aconseguit esta comissió fallera en la seua presentació. Amb el lema DI-CAPAZ, ha estat la guanyadora del Premi del Públic, un reconeixement que valora la votació dels usuaris i usuàries del web d’À Punt.

La falla Premi del Públic La Colla

El monument, obra de l’artista Rubén Arcos i Martí, ha destacat per la seua originalitat i per la temàtica que ha tractat. DI-CAPAZ és una falleta que vol transmetre als més menuts la importància de la diversitat funcional a través d’un grup d’amics que ixen d’excursió. Cada un dels personatges representa una fortalesa a pesar dels seus diagnòstics, mostrant així les seues capacitats enfront de les seues debilitats.

La victòria de la falla DI-CAPAZ no només implica un reconeixement pel seu treball, sinó que també se li ha atorgat un premi econòmic de 1.000 euros i un estendard que reconeix la seua fita. Així mateix, la falla infantil Sant Vicent-Periodista Azzati Gayano-Padilla ha demostrat la seua qualitat amb l’elecció com a favorita de La Colla d’À Punt.

En resum, la falla DI-CAPAZ ha estat la gran triomfadora del Premi del Públic La Colla a les Falles, guanyant amb un total de 1.786 vots, el 67% del total. La comissió ha aconseguit transmetre un missatge d’inclusió i diversitat a través de la seua obra, i ha obtingut el reconeixement de tots els qui han votat a través del web d’À Punt.

Print Friendly, PDF & Email