La Falla Infantil Convent de Jerusalem guanya el primer premi de la Secció Especial de les Falles de València

16/03/2023

Convent de Jerusalem, Falles de València, Falla infantil, Primer premi, Secció Especial, José Gallego, Tri, Convento de Jerusalén, Fallas de València, Primer premio, Sección Especial

La Falla Infantil de la comissió de Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal ha obtingut el primer premi de la Secció Especial de les Falles de València. La falla, obra de l'artista José Gallego, ha sigut un èxit rotund i ja són tres anys consecutius que aconseguix el primer premi en esta secció.

Convent de Jerusalem, jugant amb el tres

El lema d'esta falla Convent de Jerusalem de 2023 és "Tri", el que representa el número tres, que està present en tot el monument. La base dels colors utilitzats en la falla són múltiples de tres, així com també el nombre de ninots.

El segon premi ha sigut per a la Falla Duque de Gaeta i el tercer per a la Falla Gayano Lluch, i també han destacat per la seua gran qualitat artística i creativitat.

La festa de les Falles és una tradició única en la Comunitat Valenciana, amb una gran quantitat de seguidors que esperen ansiosos cada any per a contemplar les impressionants creacions que s'instal·len per tota la ciutat. Enguany, la Falla Infantil de la Comissió de Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal ha demostrat una vegada més el gran talent artístic que existix en esta terra.

Go up