Joaquim Costa - Borriana presentà els seus esbossos de 2022 i anuncià la creació d'una comissió fallera canina

30/10/2021

La comissió de la Falla Joaquim Costa -  Borriana va presentar els esbossos de les quals seran les seues falles de 2022, a més d'anunciar la creació d'una comissió fallera canina. I és que les falles no deixen de sorprendre'ns i esta comissió ho ha tornat a fer.

Esta presentació va tindre lloc en Junta General Extraordinària, a la qual van assistir els representants de les falles 2022: Fallera Major, Andrea Pastor; Fallera Major Infantil, Victoria Cuenca; President Infantil, Regino Cuenca; i President, Julio Tormo.

Referent als monuments, Manolo Algarra Viguer serà l'artista responsable de la falla gran. En les passades falles Algarra va obtindre el primer premi de la secció 3a B, amb disseny de Diego Iglesias.

Per al projecte de 2022, l'artista ha triat un tema en el qual el protagonista és un vaixell pirata atrapat per un Kraken. Això servix d'homenatge a les persones que han lluitat contra l'adversitat en l'últim any i mig. El lema ‘Amagueuse que veu Riuà’.

En el cas del monument infantil l'artista serà Vicente Domínguez, qui també repetix en esta falla. En esta ocasió el lema és ‘Perruqueria canina Gos-Pel’. Ací es fa homenatge a totes les mascotes. I de manera especial “pel suport i la companyia que van prestar a moltes persones durant els mesos més durs del confinament”, indiquen des de la falla.

Una comissió fallera canina en Joaquim Costa - Borriana

El president d'esta falla, Julio Tormo, va anunciar la creació de la Comissió Fallera Canina. Durant els pròxims mesos tindran lloc diverses activitats centrades en estes mascotes. A més, en les falles de 2022 hi haurà una cercavila canina.

Tormo va indicar que “Els gossos són els grans sofridors la festa de les falles amb els petards, els sorolls forts… I esta falla és un homenatge a tots ells”.

“I és que les mascotes són els reis de la nostra casa. O som nosaltres els humans les seues mascotes?”, es pregunten.

“Potser això és el principi d'un nou concepte de falla per a fundar una comissió canina. El futur és ací. I en Joaquim Costa Borriana estem al capdavant”, van indicar desde Joaquim Costa - Borriana.

Go up