Glòria Tello de ruta per les Falles nominades als premis benestar animal faller a València

Glòria Tello

La regidora de Benestar Animal de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha dut a terme una ruta per les falles nominades als premis benestar animal faller que organitza la Germandat de Sant Antoni Abat de València. Esta iniciativa té com a objectiu reconèixer el treball de les comissions falleres per a fomentar el benestar animal i la integració dels animals de companyia en les festes falleres.

Glòria Tello i el benestar animal en les Falles

La regidora forma part del jurat que tindrà la responsabilitat d’atorgar els premis. Durant la ruta, Tello ha volgut destacar la importància que les falles posen en valor o tinguen relació amb el benestar animal. Així mateix, ha assenyalat que és fonamental que les falles estiguen encaminades al foment del benestar animal i la integració i participació dels animals de companyia.

Esta iniciativa té una gran importància per a la ciutat de València, on tenen gran importància les festes falleres i també on ha augmentant la defensa dels drets dels animals. La Germandat de Sant Antoni Abat de València, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament, ha impulsat esta iniciativa que, sens dubte, contribuirà a fer de les festes falleres una celebració més respectuosa amb els animals i amb el seu benestar.

La ruta de la regidora Tello per les falles nominades als premis benestar animal faller ha ha permés posar de manifest l’important treball que estan realitzant les comissions falleres per a garantir el benestar dels animals i la seua integració en les festes falleres. No obstant, encara queda molt a treballar per a que puga ser compatible que els animals no ho passen tan malt durant estos dies de falles.

Print Friendly, PDF & Email