Exaltació i sorpresa en la Falla Ferroviària

Falleres Majors Falla Ferroviària - Falleras Mayores Falla Ferroviaria

El passat dia 19 l‘Associació Cultural Falla Bailèn-Xàtiva, La Ferroviària, va celebrar l’exaltació de les seues Falleres Major, Andrea Tomás Guardiola, i Infantil, Empar Alegre Martín, i a les seues respectives Corts d’Honor, en un emotiu acte celebrat en el Saló Mediterrani d’Albal.

Va ser una gran exaltació femenina en la comissió que presidix Verónica Galduf, ja que Marta Tomás Donderis i Amparo Couchoud Tomás van ser les mantenidores que van enaltir a la Fallera Major, i les germanes Elena i Irene Cambronero Martín a la Infantil. I en ambdues mesclant afectuosos enaltiments amb records.

Acte presentat amb soltesa per María López Crespo i Diana Alba Sanz.

La sorpresa va ser quan van comunicar la visita de la Fallera Major de València, Laura Mengó Hernández, amb la seua Cort d’Honor. Deferència que va agrair La Comissió, que en est exercici està commemorant el cinquanté aniversari de la seua primera falla, estirant el pressupost per als millors monuments possibles, activitats variades, i l’edició d’un llibret especial recordant la seua història, i els intents, des de 1931, de plantar falles els ferroviaris i els tranvieros.

Va concloure l’exaltació amb l’actuació del Grup de Ball La Roqueta i la interpretació de l’Himne Regional. Després menjar i ball en les instal·lacions gastronòmiques de l’esmentat saló.
Primer any d’este decenni sense restriccions en la realització d’actes i activitats.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)

Similar Posts