Estes són les falles premiades per À Punt

05/09/2021

Falla Manuel Melià i Fuster-Carles Cortina

La televisió valenciana À Punt ha lliurat els seus guardons a les falles a la millor crítica audiovisual, estes han sigut les falles premiades. En esta primera edició ha guanyat el primer premi la Falla Manuel Melià i Fuster-Carles Cortina. El premi reconeix la seua escena dedicada a L’Alqueria Blanca i la seua promoció en el programa Bona Vesprada.

Esta falla rebrà un premi de 3.000 euros, un estendard de record i la participació en un dels programes o informatius d’À Punt Mèdia.

En segon lloc ha queda la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals dedicada a la presentadora Clara Castelló. En este cas el premi és de 2.000 euros i també l’estendard i la participació en un programa d’A Punt.

Finalment, la tercera posició de les falles premiades d'estos primers guardons d'À Punt a la millor crítica audiovisual ha sigut per a la Falla Sant Josep de Pignatelli – Avinguda Doctor Peset Aleixandre. En esta ocasió es mostra un pingüí damunt una televisió que puja l’audiència.

Premis d’À punt a les falles infantils: La Colla

Pel que fa a les falles infantils, À Punt va establir els Premis de La Colla i també s'han lliurat els guardons a les falles premiades. En este cas el primer premi ha sigut per a la Falla Arxiduc Carles –Músic Gomis. El premi són 3.000 euros i un estendard que recorda esta primera edició.

En segon lloc ha quedat la Falla Duc de Gaeta – Pobla de Farnals, la qual rebrà 2.000 euros i també un estendard. I, finalment, el tercer premi ha sigut per a la Falla Plaça de la Reina, Pau i Sant Vicent. En este cas el premi són 1.000 euros i l’estendard.

Go up