Comença l’últim trasllat de les falles a Fira València

trasllat falles Fira València

Este passat dilluns començà de nou el trasllat de les falles a Fira València. Este nova fase i última del trasllat dels monuments comença després d’haver mogut 130 monuments entre març i maig.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, explicà que en este mes de setembre s’acabarà este trasllat per a les comissions que ho demanaren.

Galiana indicà que “Des de la Regidoria de Cultura Festiva donarem per finalitzat en el mes de setembre tot el treball de coordinació i organització que comporta las tasca de trasllat dels monuments fallers des dels tallers dels artistes fins a les instal·lacions de Fira València”.

El regidor també explicà que “En un inici vam elaborar el llistat de totes les falles que volien el trasllat i este mes totes les comissions que ho van sol·licitar tindran ja resguardats els seus monuments en les instal·lacions de la fira de mostres”.

També, i des de la regidoria, s’estan validat les factures dels trasllats que van fer les pròpies comissions o els seus artistes fallers. Així, la Generalitat podrà fer efectius els pagaments a estes falles.

Finalment, indicar que la regidoria està fent un seguiment per part dels seus tècnics d’este nou trasllat de falles a Fira València. D’esta manera es pretén controlar que tot es faça de la manera correcta, expliquen.

Carlos Galiana
Print Friendly, PDF & Email