Skip to content

À Punt inicia la programació fallera

29/02/2020
Cremà falles
Comarca: València

La televisió pública valenciana À Punt comença la seua programació especial dedicada a les Falles. Un complet seguiment de la festa fallera que comença retransmetent la Crida i la primera mascletà. Un programa que cobrirà tant els actes de la ciutat de València com dels diversos pobles on també es planten falles, des de Benicarló fins a Benidorm.

Les retransmissions seran comentades per Carolina Ferre i Ferran Cano des d’un set ubicat a la mateixa plaça de l’Ajuntament. A més, Sonia Fernández ho farà des del balcó municipal, i cada dia entrevistarà a protagonistes de la festa fallera.

La crida, la primera cita fallera

El diumenge, des de les 19:30 hores, À Punt retransmetrà la Crida des de les Torres de Serrans, inici oficial de la recta que encamina cap a la setmana gran del món faller.

Tots els actes de les Falles per À Punt

De l’1 al 19 de març la televisió pública valenciana farà un seguiment dels diversos actes. Així, oferirà les mascletaes des de les 13:00 hores de dilluns a divendres i des de les 12:30 els caps de setmana.

La plantà també podrà vore’s per À Punt

Un els moments més especials per als fallers i falleres és la plantà dels seus monuments. En este cas, À Punt també oferirà este moment, i inclourà el castell nocturn.

Premis, Ofrena i Cremà

Com és habitual, podrem conéixer la decisió del jurat sobre els diversos premis que es concedixen. A més, tornarà novament l’Ofrena a la Mare de Déu, on els carrers de Sant Vicent i de la Pau s’omplin de color i de tradició fallera i valenciana.

I el dia de la Cremà el programa especial començarà de vesprada. S’oferirà la cremà de la falla municipal i la del primer premi de la Secció Especial, així com de diverses localitats del territori.

Finalment, comentar que À Punt també premiarà a la Falla que presente la millor crítica audiovisual.

 

Print Friendly, PDF & Email