7 dies per 7 euros en Metro, EMT i Metrobús

Abonament falles 2020
Abonament falles 2020

Per tal de fer més fàcil el fet de moure’s per l’àrea metropolitana de València estes Falles, la Generalitat Valenciana ha tret un abonament especial per a 7 dies a un preu de 7 euros per a Metro, EMT i Metrobús.

Este abonament especial permet viatjar sense límit durant 7 dies per només 7€, des de les 15:00 h. del 13 de març fins a les 04:00 h. del 20 de març.

Este abonament ja es pot adquirir en els punts de venda habituals, com a estancs, quioscos, taquilles, màquines expenedores automàtiques de Metrovalencia. També es pot adquirir en les oficines d’Atenció al Client de Metrovalencia i de l’Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV). El títol serà d’ús personal, per a un solo viatger.

D’esta manera metro i autobús es convertixen en una bona manera de moure’s per tota la ciutat sense preocupar-se del cost, per ser fix.

Encara que és evident, Metrovalencia recorda que està prohibit transportar o disparar material pirotècnic en trens i instal·lacions, fumar, consumir begudes alcohòliques o estupefaents i accedir amb globus.

Estacions tancades per la mascletà i els castells

Per raons de seguretat les estacions de Colón i Xàtiva de Metrovalencia estaran tancades del 14 al 19 de març,  entre les 12:30 i les 14:30 h.  Es recomana baixar en la de Bailén o Àngel Guimèrà per a assistir a la mascletà.

A més, seguint les instruccions de Protecció Civil, l’estació d’Alameda es tancarà les nits 16, 17 i 18 de març unes dos hores abans de la celebració dels castells de focs artificials.

Print Friendly, PDF & Email