'No sóc el teu joguet' de nou als carrers de la ciutat

4 anys ago · Updated 4 anys ago

Glòria Tello - campanya 'No sóc el teu joguet'

L’Ajuntament ha posat en funcionament novament la campanya de conscienciació sobre els animals de companyia i el Nadal ‘No sóc el teu joguet’. Es tracta d’una campanya gràfica que té per objectiu transmetre a la ciutadania la responsabilitat d’incorporar un animal a la familía. Una campanya que va dirigida per tant i de manera especial, tants als pares i mares com als xiquets i xiquetes, i que ja es pot vore als diferents barris de la ciutat.

La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, indicà ahir dimecres que «És una decisió que s'ha de prendre tenint en compte la responsabilitat que implica que tindre un animal de companyia en el nostre dia a dia, un ésser viu al que haurem de dotar de tot el necessari per garantir les seues necessitats no només en les dates nadalenques, sinó durant la resta de la seua vida».

Continuà la regidora explicant que «aconseguir conscienciar a les noves generacions en el respecte animal és l’única manera per poder garantir un futur millor i més respectuós. Els animals són éssers vius amb sentiments, que cal cuidar i que no són joguets ni regals de Nadal».

Diego Mir, responsable de la campanya 'No sóc el teu joguet'

Enguany el disseny d’esta campanya és Diego Mir, qui explicà que “per al disseny de la campanya "No sóc el teu joguet" s'han creat cinc variants de cartells, cadascún amb un animal diferent. Estos animals corresponen als tipus de mascotes més habituals i populars entre els xiquets. Les il·lustracions s'han creat amb fotografies, utilitzant blocs de construccions infantils de fusta, i donen com a resultat figures geomètriques molt sintètiques però fàcilment identificables”.

Mir destacà també que “El fet d'utilitzar blocs de construccions fa que la campanya es relacione amb edicions anteriors, les quals també contenien blocs d'eixe tipus”.

Es té previst repartir cartells i separadors a les dependències municipals, com ara biblioteques, als Pobles de València, juntes de districte, mercats, col·legis, centres de joventut i instal·lacions esportives municipals, com també en la totalitat de les clíniques veterinàries de la ciutat de València i en la propera edició d’Expojove.   

Adopcions

Finalment, Tello informà de les adopcions que s’han dut a terme en el centre municipal des de gener fins a octubre de 2019. En concret s'ha arribat fins a les 767 adopcions, de les quals han sigut 509 gossos i 258 gats.

 

Glòria Tello
Go up