L’Alqueria Blanca arriba al 12,8% de quota en la seua estrena

23/03/2021

L'Alqueria Blanca - estrena - estreno

La coneguda sèrie L’Alqueria Blanca, que triomfara en la seua etapa de Canal 9, va viure l'estrena la seua nova etapa en À Punt el passat diumenge, arribant a una quota de pantalla del 12,8%.

Esta xifra suposa l’estrena de ficció més vista de la televisió pública valenciana i la segona emissió més seguida. Únicament les Campanades de 2020 tingueren més audiència.

Un total de 276.000 persones van vore el primer capítol d’esta nova època. D’estes, un 74,6% es mantingueren des del principi i fins al final del capítol. A més, en algun moment este capítol de L’Alqueria Blanca va ser vista per 525.000 persones.

À Punt ha posat moltes esperances en la tornada de la volguda producció televisiva que tant de seguiment tingué en Canal 9. Una sèrie que tantes voltes s’ha demanat que tornara.

La quota de pantalla d’este capítol pujà al 19,4% si parlem de persones adultes de 25 a 44 anys i fins a un 27,2% en xiquets i xiquetes. El minut d’or tingué lloc a les 22:55 hores arribant al 14,9% i 302.000 espectadors.

Índex / Índice
  1. Un especial abans de l’estrena de L’Alqueria Blanca
  2. Homenatge a Joan Molina, alcalde de L’Alqueria

Un especial abans de l’estrena de L’Alqueria Blanca

Prèviament a l’emissió del primer capítol de la tornada de L’Alqueria Blanca, À Punt va emetre un programa especial conduït per Màxim Huerta i Maria Fuster. Un espai en el qual participaren actors i actrius d’esta sèrie.

També hi hagué participació de fans d’esta producció a través d’una gran multipantalla a on se'ls podien vore des de les seues cases. Algunes d'este persones pogueren participar en el programa i parlar en directe.

Fins i tot, Carme Juan, una de les actrius de la sèrie, visità personalment a una fan, qui no donava crèdit de que esta protagonista de L’Alqueria Blanca estiguera en sa casa. També alguna visita més a alguna casa per part de l’equip del programa va fer partícip a l’audiència d’este espai previ a l’estrena.

Finalmente, el hastag #TornaLAlqueriaApunt va ser el punt de referència en les xarxes socials per a fer comentaris i compartir idees o sentiments. Esta etiqueta va tindre més de 4,8 milions d’impressions.

Homenatge a Joan Molina, alcalde de L’Alqueria

Este primer capítol i part del programa previ va servir d’homenatge a qui interpretara l’Alcalde de L’Alqueria Blanca, l’actor Joan Molina, qui va morir en 2014.

L’Alqueria Blanca es pot vore a la carta en el següent enllaç https://www.apuntmedia.es/alacarta

Go up