|

L’Ajuntament reubica la programació cultural d’Expojove, en no poder celebrar-se

Expojove - Benestar Animal

La regidoria de Cultura Festiva ha hagut de reubicar la seua programació cultural d’Expojove, una volta esta cita infantil i juvenil de Nadal no ha pogut celebrar-se.

La situació sanitària ha tornat a obligar a la no celebració d’Expojove, suspés divendres passat. No obstant això, la seua oferta cultural ha sigut reubicada als barris de Benicalap, Algirós, la Petxina i els barris visitats per la missatgera Caterina.

Així ho va explicar el regidor Carlos Galiana, qui indicà que s’ha fet “un treball de valent per reubicar espectacles i així garantir l’accés dels xiquets i xiquetes a una programació cultural nadalenca segura i alhora donem eixida al treball de les companyies contractades i afectades per la suspensió sobtada d’Expojove”.

D’esta manera, el món de la cultura ha sigut un dels més maltractats per la pandèmia i volíem oferir una alternativa per a tots eixos actors, actrius i personal tècnic que tenien estes dates reservades per a Expojove”, va recalcar el regidor.

Reubicació de la programació cultural d’Expojove

Les diverses activitats d’Expojove es reubiquen de la manera següent:

Aire lliure

En primer lloc es compta amb tots els llocs a l’aire lliure els quals visitarà la missatgera Caterina. D’esta manera, d’11:00 a 13:00 hores la companyia Opakar-Orgos ha actuat hui dimecres al parc de l’Oest; dijous a la plaça de Sant Jeroni de Torrefiel; divendres a l’amfiteatre del Parc Lineal de Benimàmet; el dia 2 al Parc Central (on també actuarà Produccions Scura-Satsuma); el 3 al parc de Marxalenes; i el dia 4 a la plaça del Santíssim Crist de Natzaret.

Recintes tancats

Quant als espais tancats, trobem que Jubiocio, la Petxina i el Centre de Joventut d’Algirós acolliran les diverses activitats del 29 de desembre al 5 de gener. Entre l’oferta cultural trobem Crea! de Dinamo; Rodar i rodar d’Horta Teatre; Els Supermúsics, la Gala Circ, Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics més la Banda de les Feretes, la Companyia de Row, la Glüps Band, Nanets Band Rock, Irruixa i Scargots, Ramonets, l’espectacle ‘El rock and roll és cosa també de xiquets’ i Festa Pop! dels Pop’s Corn.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts